| |
|
|
|
| |
imbatranire bruscasi accelerata cu durere-ardeire-anali bune
|
|
Autor: Leustean Maria |
Data: 06-02-2010 |
|
de 4 ani am o afectiune de imbatranire brusca si accelerata(40ani intr un an),cu dureri ca de radiatie nucleara-medicii nu si dau interesul,la analize nu iese nimic!Pe langa articulatii, imi sapa concavitati in 3 zile,iar tesuturile moi mi le rupe marindu le de 4 ori;am devenit un morman de carne dezorganizata(42 ani,1,57,58kg,);dorm continuu de atata lupta a organism cu boala(e ca ostare de raceala,epuizarea;ma doare carnea ,)Afectiune sistemica ce avanseaza de sus in jos[a inceput cu usturimea ochilor(senzatie de spini in ochi) si a reg suborbitale,apoi obrajii,nas(a stat 8 luni la fata si pe unde durea ca o ardeiere forte,distrugea totul in urma colagenul,si apareau concavitati,riduri),a coborat apoi la gat durerea si distrugerea cnjunctiv-colagen cu subtiera gatului si zbarcirea lui (1 an de zile) ,apoi a coborat la trunchi(8 luni durere-cuncavitati-riduri ma usuc de tot cu dureri) ,apoi la fund a rupt muschii-carnea,a cazut de tot fundul rapid si la brate(1 an),apoi la picioare(7luni),si n palme m a durut cu uscare-ridara accentuata],si de la ext la interio[ subcutanat(carne),muschi,tendoane,ligamente,vase de sange,capetele oaselor]Tesutul conjunctiv,elastic se rupea si usca,si se consuma pe langa articulatii.A avansat ca si programata ,doar ca a lasat la urma craniu,creierul-ma usuc-sfarogesc de vie.Ca si cum celula nu ar putea gestiona schimbul de substante nu ies toxinele si reziduurile sau ies partial si f greu(de aceea cred ca simt ardeiere-usturime-durere-hipoxie-asfixie insuportabile)si nu intra oxigen si nutrienti.As avea inca 5 ore de descris pt a fi completa o eventuala anamneza-daca cineva ar putea sti ceva despre asemenea curiozitate de boala din care s ar putea descoperi unele mecanisme noi patogenice si de alta natura.Ar putea fi caz
|
|
|
Comentarii / raspunsuri: 0 |
|
Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati (formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici
|
|
Publicitate:
|
|
| |
Logare membri:
|
Statistici forum:
Utilizatori inscrisi:
69520
Ultimul utilizator:
Ionica01
Total mesaje:
144149
Ultimul mesaj:
17-03-2010
30 useri inregistrati; 1561 vizitatori neinregistrati; |
|
| |
Te-a prins Primavara cu Kilograme in plus? SLABESTE INTELIGENT cu ajutorul unui Nutritionist!
NUTRITIE - BUCURESTI
0720.61.61.10
Oxigen cu puritate 99.8%, kit complet pentru utilizare de catre pacienti
340 RON
| Cauta pe ROmedic: |
 |
 |
 |
 |
| |

Cauta in articole
Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie. |