imagini din vise imi acapareaza constientul

05-07-2007
crateria
Nu este medic/terapeut
crateria
anul trecut, in vara, pe un fond de oboseala acumulata ce-i drept, m-am trezit in mijlocul strazii privind cu "ochii mintii" imagini din vise (stiam clar ca le-am visat candva), nu cosmaruri, nu vise care sa aiba legatura cu realitatea, ci doar secvente in general despre activitati repetitive si total absurde. Reflexul, pe care toti cred ca il avem, de a sapa in memorie alte informatii din acele vise s-a manifestat instantaneu, si pana sa-mi dau seama mintea mi-era bombardata cu zeci de fragmente din vise diferite pe care nu le rememorasem vreodata constient, nu erau inmagazinate in arhiva constientului, iar in acelasi timp corpul incepea sa ma furnice, mi s-a facut greata, ma simteam in pragul lesinului, si chiar daca nu cred ca literalmente mi s-a facut negru in fata ochilor, ceva asemanator am simtit, probabil doar o ruptura a acestui simt de realitate. Totul pret de cateva zeci de secunde.
Nu am reusit sa inregistrez un jurnal al acestor evenimente, fiindca s-au repetat, nu am remarcat nici o legatura intre momentele cand se intamplau - cand ies la soare, la caldura, dimineata, miercurea... nimic. Putea aparea oricand, oriunde. Spre toamna au disparut, le-am pus pe seama oboselii, au ramas un episod relativ amuzant din viata mea. Doar ca au inceput din nou. De trei ori in ultimele trei saptamani.
Nu am mai intalnit asa ceva, raspunsul pe care il caut este daca poate fi ceva fizic (lipsa unor minerale, vitamine, reactie la caldura, lumina sau doar la schimbarea de mediu...) sau este un simptom al vreunei afectiuni psihice.
Va multumesc.
1 comentarii
0
06-07-2007, ora 00:00
DanV
Nu este medic/terapeut
DanV
Psihologul este primul care trebuie abordat. Unul care sa va placa si sa va inspire incredere.
Vitamine B, Ca, propolis, polen, vit.A, vit.E, mai ales tărate - combatere carente de vitamine si minerale.
Va pot informa despre unele excelente.
-
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul