ii curge nasul de o luna

10-11-2011
azzaylee
Nu este medic/terapeut
azzaylee
Am un baietel de 3 ani jumate. Din toamna merge la gradi si pe la 1 oct a fost racit. I-am tratat raceala dar a ramas usor infundat. Am crezut ca trece. Au existat usoare ameliorari in perioada asta dar in continuare sfoarie la somn, mucozitatile sunt galbene, vascoase si de la gradi imi recomanda sa ii scot polipii. Nu as vrea sa fac asta inca si medicul mi-a spus mai demult(alta raceala cu nas infundat) ca nu e cazul si e bine de evitat. Suflam nasul cam la o jumatate de ora, ceea ce n-ar fi mult (zic eu) dar si in acest interval horcane cand respira. Picaturile doar il desfunda pe moment si pe toate se recomanda administrarea pe un numar de zile limitat. I-am mai dat Mucosin cu miere sirop dar nu stiu cat mai pot continua sa ii dau...
Sa merg la alt medic? Ce alte medicamente pot sa ii dau? Leacuri naturiste imi puteti recomanda?
Multumesc!
7 comentarii
0
15-11-2011, ora 15:26
danielamirea
Nu este medic/terapeut
danielamirea
SUNT PARINTE! FOLOSITI BATISTA BEBELUSULUI(UN ASPIRATOR NAZAL) CARE CURATA NASUL F. BINE. CA MEDICAMENT V-AS RECOMANDA SINUPRET, CRED CA 15 PICATURI, CITITI PROSPECTUL. VA DORESC SANATATE MULTA!
0
15-11-2011, ora 19:04
azzaylee
Nu este medic/terapeut
azzaylee
A folosit sinupret si avem si batista bebelusului dar nu mai folosim pt ca sufla nasul bine si singur...
0
16-11-2011, ora 09:06
danielamirea
Nu este medic/terapeut
danielamirea
BUNA ZIUA.VA RECOMAND UN CABINET ORL, LA CENTRUL MEDICAL AUDIFON (STR. BRATULUI, NR. 36, LEGATURA CU STR. VASILE LASCAR) D-NA DR. SAMUILA SILVIA, PROGRAMARI LA TEL:021.210.90.04 CU TRIMITERE DE LA MEDICUL DE FAMILIE.SANATATE MULTA!
0
16-11-2011, ora 11:04
azzaylee
Nu este medic/terapeut
azzaylee
Multumesc!
Ne-am programat maine la un alt medic specialist orl si o sa mergem acolo sa vedem ce ne spune. Revin cu informatia si daca e cazul mai vedem un medic. Sper sa fie bine.
0
20-11-2011, ora 16:57
azzaylee
Nu este medic/terapeut
azzaylee
Cand am ajuns la orl era deja racit cobza(cadou miercuri seara de la gradi) si ne-a dat tratament pt raceala. Polipii a spus ca nu-i poate vedea. S-a uitat si la urechi si n-a zis nimic deci presupun ca nu banuieste vre-o otita. In schimb a observat cearcane si ne-a trimis la analize de sange.Pana joi avem zennat 7.5ml la 12h, sumetrolim la fel, hummex, ibalgin si ketof 5 ml la 12 ore (asta sa-l luam 3 luni). Sa vedem luni cum sunt analizele.
0
20-11-2011, ora 20:41
andrapopescu
Nu este medic/terapeut
andrapopescu
Prin acelasi lucru trecem si noi... de cand l-am dus la gradi, mai mult a stat pe acasa... am trecut prin o gramada de medicamente: Aerius ( diagnostic rinita alergica), Eurespal pt tuse, Diakof, Septilin pt imunitate, Nasonex, si altele.
Un exudat nazal si farinigian va elucida si de asemenea un consult la alergolog.Am mai avut preparate niste picaturi nazale cu Bixtonim, ser fiz, sinerdol si dexametazona( asa cred ca scrie), l-au ajutat vreo 2 zile, dar din cauza bixtonimului nu i-am dat mai mult de 4 zile.
Si baietelul meu sforaie noaptea, respira numai pe gura, tuseste...dar ocazional, iar dimineata sufla nasul si mucozitatile. sunt galbene.
0
21-11-2011, ora 13:27
azzaylee
Nu este medic/terapeut
azzaylee
Analizele sunt bune. Polipi umflati, dar nimic ingrijorator.
Insa, ne-a trimis la dr pediatru care l-a ascultat la plamani - posibila dezvoltare a unei bronsite astmatice.
tratament gentamicina injectabila la 12h pana vineri si vesnica recomandare de retragere din colectivitate.
Poate inventeaza cineva un buton de pauza pt copii sa il pui pe hold 8-10 ore pe zi cat esti la serviciu!!!Sau nu ma mai duc la munca si mancam paine cu ceapa?! Cum traim 3 pers dintr-un venit la oras?!
Sunt distrusa...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul