icter mecanic

27-05-2011
gavish
Nu este medic/terapeut
gavish
bunicamea in varsta de 81 de ani a fost diagnosticata cu icter mecanic. in urma tomografiei s-a stabilit ca ar avea o tumoare, dar unde nu stiu pentru ca nu m-am uitat peste analize si nu cred ca as intelege ce scrie acolo. ni s-a mai spus ca are o tumoare la vezica biliara. am citit pe net ca una din simptomele icterului mecanic tumoral ar fi mancarimea picioarelor, insa bunicamea nu are acest simptom, doar pielea si ochii ii sunt galbeni. parca in primele zile era mai galbena, iar dupa cateva zile s-a mai diminuat (cel putin asa mi se pare mie). este in aceasta stare de aproximativ o saptamana. tin sa mai precizez ca nu se simte rau, are pofta de mancare. daca ar fi fost o tumoare maligna n-ar fi pierdut in greutate? n-ar fi avut lipsa de pofta de mancare? nu s-ar fi simtit foarte prost?

marti am dus-o la un doctor in constanta, in aceasta zi am facut si tomografia, si a ramas sa ne sune domnul doctor miercuri seara, insa, nici un telefon de la dansul.
am revenit joi, ne-a recomandat alt medic care ar putea sa o ajute, mai exact sa ii faca un drenaj, din cate am inteles. urmau sa se intalneasca ambii doctori sa discute problema si sa revina cu un telefon la ora 19:00, insa nimic. am sunat inapoi, nu raspunde. stau si ma intreb, ce fel de oameni sunt acesti doctori? adica ei se joaca cu viata bunicii mele? care ar fi trebuit operata de urgenta? maine dimineata am sa merg sa iau rezultatele tomografice si sa plec la bucuresti. nu mai stau dupa acesti oameni ca nu am nici un viitor. stau si ma intreb, oare nu o opereaza ca nu se poate face nimic? atunci de ce nu zice ceva? de ce nu ma lamureste?
imi recomandati un doctor bun la bucuresti? vreau sa se faca aceasta operatie cat mai repede posibil.
1 comentarii
0
27-05-2011, ora 14:51
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Numai dupa niste investigatii serioase la vezica biliara, ficat si mai ales pancreas se poate spune cum trebuie, daca trebuie intervenit chirurgucal. E clar ca are ceva local, culoarea e un semn cert. La Floreasca gasesti medici foarte buni si e in regim de urgenta.
Mult succes si mai ales sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul