iau microgynon de 3 luni si am scurgeri abundente

26-09-2009
girl87
Nu este medic/terapeut
girl87
am luat logest cateva luni si am avut niste scurgeri in loc de menstruatie. am fost la control si mi-a schimbat pilulele. acum iau microgynon de 3 luni. la inceput am avut mici scurgeri dar stiam ca e posibil. acum, la al treilea blister de 2 zile am scurgeri abundente de parca as fi la menstruatie cand de fapt s-a terminat si sunt la a 10a pilula de pe blister. e normal sa fie asa? nu vreau sa schimb din nou pilulele.
2 comentarii
0
27-09-2009, ora 08:43
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu, nu e absolut de loc normal. In cazul dv ar fi preferabil nu atat sa schimbati pilulele unele cu altele, cat sa schimbati metoda contraceptiva. Totusi, in afara cazului in care exista un risc de anemie severa, e recomandabil sa "duceti folia pana la capat" si sa nu o intrerupeti pe parcurs.
0
28-09-2009, ora 11:51
girl87
Nu este medic/terapeut
girl87
De cateva zile am inceput sa iau capsula pentru slabit si scria sa consum minerale si calciu dar nu am luat si mananc o data pe zi. sa fie din aceasta cauza? daca nu mai iau capsula pt slabit ar putea inceta si scurgerile?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul