Ati fost careva la vreun medic homeopat?

25-02-2010
adisol
Nu este medic/terapeut
adisol
Ati fost careva la vreun medic homeopat? Recent am auzit la serviciu ca se trateaza si mai ales se diagnosticheaza anumite afectiuni care nu raspund la tratamentele obisnuite. este oare adevarat sau este doar autosugestia pacientului?
6 comentarii
0
25-02-2010, ora 14:33
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Un homeopat profesionist iti va cere eventual si investigatii clasice, nu are cum sa diagnosticheze anumite boli numai in urma anamnezei, e logic imposibil. Da, se tratateaza multe afectiuni homeopatic. Da, in ORICE terapie e foarte important sa crezi, sa stii ca te ajuta, altfel, chiar daca este unul bun, "creierul" te poate sabota. Si nu ma refer la cele pur placebo, ca sunt si din astea. Numai Bine!
0
25-02-2010, ora 15:46
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Eclectica, chestia cu credinta este adevarata insa ce ai mai spus despre homeopatie este TARE departe
de adevar, asa ca invata mai intai ce inseamna homeopatia.
Daca pt. destui de multi medici homeopati ea ramane un mister cat si o terapie complicata cu atat mai greu de inteles poate fi ea de cineva care nu are nici in clin si nici in maneca cu ea si stie de ea numai din auzite sau din prejudecatile amestecate de altii.

Nu uitati ca 95% din homeopatii din Romania nici nu fac homeopatie, ci alo-homeopatie... adica ceva
care nu este nici homeopatie si nici alopatie si imbarliga 2 metode de terepie ANTAGONISTE atat ca practica cat si ca teorie.

1. Homeopatia trateaza pacientul si nu boala si deci nu exista un pacient care sa nu poata sa fie tratat indiferent de ce boala are. Intrebarea daca se poate vindcea o anumita boala cu homeopatia este deci absurda si inutila si din pacate pusa de cei mai multi caci se gandeste la modul alopat asa cum am fost invatati sa gandim.

2. Homeopatia nu lucreza deloc cu investigatii clasice caci gasirea remediului depinde NUMAI de corespondenta intre simptomele persoanale ale pacientului si lucrurile scrise la remediu in biblia homeopatica cu numele de MATERIA MEDICA.
In cartea aceea scrie de exemplu " durere de cap apasatoare la tample intre orele 16-20"
si nu "Rezultatul la RMN este de.. si TGP este de 20". Cu astfel de date un homeopat adevarat
nu poate sa faca nimic !

Astfel de analize si investigatii sunt chestii ABSOLUT inutile pt. un medic homeopat adevarat cu privire
la tratamentul dat. De astfel de analize vor pretinde medicii care nu s-au desprins inca de alopatie sau au fost obisnuiti asa. Nu o sa intalniti nici unul din homeopati mari ai lumii care sa puna
greutate de astfelde investigatii sau analize. Astea este gandirea pacientului alopat si a medicului homeopat amator care lucreaza alo-hoenmopat si nu vindeca pe mai nimeni. De astfel de medici este plina Romania din pacate.

Un homeopat amator il veti recunoaste de fapt daca cere investigatii si analize de la pacienti !

Un medic poate cere rezultate si investigatii si analize sa-si faca o parere desprea starea pacientului, aceste lucruri insa nu sunt deloc necesare si nici nu duc la identificarea mai precisa a remediului potrivit, care este singura garantie pt. vindecare !

Homeopatia nu are cum sa fie placebo, aceasta este gandirea pe care medicina v-a programat-o prin spalare de creier (repetare continua) si asta din mai multe motive imposibil de negat.

a) remediul gresit nu are nici un efect (desi dupa autosugestei ar trebui sa aiba !)
b) remediul gresit are un efect negativ (desi dupa autosugestei nu ar trebui sa aiba !)
c) numai remediul potrivit vindeca ( indiferent de credinta !)
d) remediul potrivit vindeca des de abia dupa o agravare (desi dupa autosugestei nu ar trebui sa aiba deloc o agravare temporara!)
e) remediile homeopate functioneaza si la animale, pesti, plante (vreti sa spuneti ca astia se autosugestioneaza ?)
f) remediile homeopate functioneaza si la bebelusi (vreti sa spuneti ca astia se autosugestioneaza ?)
g) remediile homeopate functioneaza si la oamanii in (autosugestione ?)
h) efectul remediilor homeopate se poate masura in teste de laborator pe orice animalus oricat de mic
i) efectul remediilor homeopate se poate teste de orice om, care crede sau nu crede.
Sa se suga 2 granule de Nux vomica CH30 o singura data (fara a ma repeta)..si veti vedea singuri efectele remediului pe propria piele.

j) remediile homeopate au o aura electromagnetica care se poate vedea cu ajutorul metodei Kirlian
http://www.erfahrungsheilkunde.ch/lebenskraft5.html (acolo sunt pozele la mia multe dilutii homeopate, belladona, Lachesis, Nux vomica)

k). Doar nu credeti ca medicina vrea sa recunoasca de bunavoie ca altceva in afara de ce fac ei functioneaz ? Medicina a fost si este cea mai aroganta si oarba profesie care exista si trecutul cu greselile lor facute este o dovada irefutabila pt. acest lucru. Mai degraba se va destrama pamantul inainte ca un medic sa-si recunoasca greselile, ignoranta si orbirea.

l) remediile homeopate exista de peste 200 de ani si sunt zeci mii de doctori in fiecare ancare lucreaza cu ele sau NUMAI cu ele, exista spitale unde se practica numai homeopatia, cei mai bogati oameni din lume apeleaza la ea sau numai la ea, remediile sunt aprobate PRIN LEGE si admise ca MEDICAMENTE.daca ar fi numai placebo toate aceste lucruri nu ar fi posibile.

Ori fi existand si prostii pe lumea asta, dar o prostie care sa sa existe 200 de ani, care a vindecat milioane de oameni si care este folosita de cei mai capabili si mai inteligenti medici si ganditori din lume nu are cum sa se mentina atat timp. Eu as fi ULTIMUL om de pe acest pamant sa ma folosesc de o
prostie. Prostia este de fapt cea care v-a fost inoculata : sa credti ca este placebo.

m) Mintea celor mai multi oameni sufera de fapt de efectul de placebo. Ei au impresia ca gandesc, dar acest lucru este de fapt numai o autosugestie. Ei se multumesc cu repetarea spuselor altora: a medicilor si a industriei farmaceutice care ii programeaza de fapt pe medici in ce au voie sa creada si sa faca.

Ceea ce multi spun si gandesc nu este deloc urmarea cunoasterii si a gandirii proprii ci numai urmarea inocularii cu fraze si motive preprogramate de altii. Daca unii au fost preprogramati cu termenul de placebo (si nici macar nu stiu exact ce este si cum se manifesta acest efect) atunci vor vedea numai placebo in fata ochilor mintii.

Culmea este ca efectul placebo (de vindecare prin autosugestia ca tratamentul vindeca) nu apare cand te duci la medic alopat si primesti de la el pastile chimice!
SI asta desi:
- cei mai multi oameni spera sa se vindece cu medicamente : NICI URMA de PLACEBO
- cei mai multi oameni cred in alopatie si medicamente : NICI URMA de PLACEBO
- cei mai multi oameni spera sa se vindece cu operatii : NICI URMA de PLACEBO
- cei mai multi oameni spera fac tratamente alopate nenumate : NICI URMA de PLACEBO
- cei mai multi oameni investesc o gramada de bani in tratamente alopate : NICI URMA de PLACEBO

Ba chiar, desi cei mai multi oameni spera se faca bine din tratamente alopate ei nu se vindeca si in plus PRIMESC MEREU SI EFECTELE NEGATIVE DE LA ELE - in ciuda la autosugestia ca ii ajuta !

Chiar daca ar fi numai placebo in homeopatie, mai bine un placebo care duce la vindecare, unul fara efecte
adverse si unul ieftin decat prostia de placebo in alopatie care duce la daune, pierdere de bani, de timp si speranta.

Inseamna ca domnul sau doamna Placebo prefera medici homeopati si sta numai in preajama lor asa ca stati si voi mai bine in preajma la Placebo care fuge de alopati ca dracusorul de tamaie.
0
26-02-2010, ora 08:41
adisol
Nu este medic/terapeut
adisol
Multumesc pentru raspunsuri. Imi puteti indica un medic homeopat bun din Cluj (daca stiti)? Eu sunt din Bistrita si mi-ar fi mai usor sa ajung la Cluj. Multumesc inca o data.
0
26-02-2010, ora 08:44
adisol
Nu este medic/terapeut
adisol
Si daca stiti cam cat ar costa consultatia si tratamentul ulterior homeopat, aproximativ, desigur. Multumesc.
0
28-02-2010, ora 09:13
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Din pacate nu stiu pe nimeni in Cluj, dar trebuie sa exista. In plus trebuie sa stiti ca nu toti cei care se folosesc de homeopatie o folosesc in mod adecvat. Foarte rar gasiti un medic care sa faca homeopatia clasica si sa acorde si destul timp pt. anamneza. O consultatie poate sa fie de la 80-90 RON (Dr. Jurj, Dr. Nedelcu)..pana la 210 RON (Dr. Cadar. Dr. Raceanu). Pretul consultatiei nu spune nimic.
Eu va pot recomanda numai pe Dr. Silvia Nedelcu si Dr. Ileana Randasu caci stiu ca fac homeopatia clasica si acorda timpul necesar pt. o anamneza.
Cateva indicatii:
Daca un medic homeopat va recomanda si medicamente alopate nu este un homeopat adevarat.
Daca un medic homeopat va da mai mult 2 remedii sa le luati alternant nu este un homeopat adevarat.
Daca un medic homeopat va consulta in mai putin de 30 de minute nu este un homeopat adevarat. (in afara de cazurile cand remediul este f. evident si simplu de gasit)
Daca un medic homeopat va recomanda mai mult de 3 remedii saptamanal nu este un homeopat demn de consultat.
0
16-01-2019, ora 19:14
andreea8787
Nu este medic/terapeut
andreea8787
In Bucuresti, gasiti cabinetul domnului profesor Ovidiu Buciscanu, care a tratat boli grave, de 25 de ani incoace. Este membru al institului Boiron din Franta si realizeaza totodata si investigatii prin iridologie.
Consultatia are pretul de 150 lei, iar tratamentul este foarte ieftin, avand in vedere ca acesta consta in remedii naturiste. Multa sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Homeopatie
  • Serviciile de homeopatie - decontate de stat?
  •