hodgkin-va rog sa ma ajutati

26-07-2007
gingi
Nu este medic/terapeut
gingi
Fetita mea de 14 ani a fost dignosticata cu limfom hodgkin stadiul 2a prezentand ganglioni mariti laterocervicali si in mediastin. Am facut prima sedinta de chimioterapie.
Va rog din suflet sa-mi recomandati tratamente naturiste pe care sa le poata urma in paralel pentru ca sansele de vindecare sa fie mai mari
7 comentarii
0
27-07-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Tratamentele naturiste superioare sunt incompatibile cu chimioterapia. În privinţa bolii Hodgkin, rezultatele chimioterapiei sunt superioare metodelor naturiste.
0
10-08-2007, ora 00:00
gingi
Nu este medic/terapeut
gingi
multumesc
0
15-02-2008, ora 00:00
ama1626
Nu este medic/terapeut
ama1626
sucuri naturale, de preferat sa le facet dumneavoasta acasa din fructe, multe lichide ca sa nui afecteze citostaticele rinichii si in rest sa manance tot cei place evitand grasimile si fast fudurile. multa sanatate si Doamne ajuta.este tanara si se vavindeca sigur
0
18-02-2008, ora 00:00
gingi
Nu este medic/terapeut
gingi
multumesc pentru sfaturi si incurajari- am terminat tratamentul -fetita mea e in remisie completa si sper din tot sufletul sa ramana asa -doresc multa sanatate tuturor !
0
18-02-2008, ora 00:00
ama1626
Nu este medic/terapeut
ama1626
ma bucur mult sa aud ca sa vindecat.Totul va fi bine, eu de 11 ani sunt bine si ma simnt bine.mai ales copii au cele mai mari sanse de vindecare. va doresc in continuare multa sanatate si Dumnezeu sa va aiba in paza
0
03-03-2008, ora 00:00
mamilika
Nu este medic/terapeut
mamilika
pentru a intelege cat de importanta este alimentatia in cazurile bolilor grave va recomand sa cititi de la ed. for you "Vremea vindecarii " de Beata Bishop si "O terapie naturala si eficienta pentru tratarea cancerului si a altor boli grave" de Dr. Max Gerson. De asemenea va recomand sa o ajutati din punct de vedere energetic venind la cursurile unui maestru de qigong. Intrati pe www.qilingong.com pentru detalii. Nu va bazati 100% doar pe medicina. Mai presus de toate este Forta Divina pe care puteti sa o folositi in vindecare! Depinde de dumneavoastra sa aflati cum puteti face asta. Sanatate!
0
09-12-2010, ora 13:46
element22
Nu este medic/terapeut
element22
buna ziua, ma numesc dan, 22 de ani din Bucucresti, m-ar interesa ce simptome ai in cazul Hodgkin...
Problema mea consta intr-o iritare-durere la nivelul ganglionului acela sub maxilar in gat, (ma miram ca majoritatea vorbesc de ganglion sub ureche), am palpat partea stanga asa nu ma doare cand palpez, decat daca apas mai tare si imping inauntru, e normal? Dar si in partea drepta daca fac acelasi lucru lafel.El nu este vizibil la vedere.
-Am o secretie-flegma care e alba deobicei, cand eram racit era galbena si simt o iritatie, pot chiar sa ating cu limba si simt ganglionul iar cand il ating este destul de sensibil parca il simt si in partea nazala.
-Am decis acum 3 saptamani sa imi imi fac o amigdalectomie sa imi extirpez amigdalele pentru ca raceam foarte des si aveam un streptococ beta hemolitic grup C.Iar acum dupa aproape 1 luna ma doare gatul la , ganglion si ma irita.
Banuiesc ca din moment ce vreo 3 ORListi la care am fost si m-au consultat, analize samd pentru amigdalite vedeau daca e ceva neinregula cu ganglionul.

S-ar putea sa am Hodkin sau nu? puteti sa imi trimiteti -*


(*modificat de administrator)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Trăirile pozitive din adolescență pot influența sănătatea și starea de bine la maturitate
  •