hipertrofie cornete bilaterala

22-05-2006
ghiuvy2005
Nu este medic/terapeut
ghiuvy2005
in 1997 am suferit de o bronsita asmatiforma manifestata cu acele crize specifice astmului, tratata pana la vindecare (desii poate reaparea) in anul 2002.Incepand cu anul 2000 am constatat si tratat lipsa mirosului-rinita alergica si apoi o sinuzita maxilara.Din anul 2004 am niste dureri de cap care se persista zilnic indiferent de medicatie.Am facut tomografie cerebrala si sinusuri-diagnostic hidrocefalee interna(neurologie bucuresti dr.ciubotaru), sinuzita maxilara cronica, deviatie de sept si mai nou in urma vibroscopiei facuta la bucuresti (orl dr carmen ion) hipertrofie cornete bilaterala.
Problema mea este ca in urma chiar si tratamentelor facute si la constanta si la bucuresti durerile continua.In luna iulie 2006 urmeaza o alta vibroscopie pt a determina daca este necesara chirurgia endoscopica la cornuri.
Sincer nu mai stiu ce trebuie sa fac si unde sa ma mai adresez pt a scapa de aceste dureri cumplite de cap cu care ma trezesc si adorm.Am incercat si homeopatia si creme.Testele alrgogene cutanate au aratat alergie la histamine si praf de casa.
va multumesc anticipat pt raspuns!
1 comentarii
0
22-05-2006, ora 00:00
Dr. Adam Evelina
Identitate neconfirmată
Dr. Adam Evelina
Va recoman sa mergeti in Bucuresti la prof Gamulea Andrei specializat in tratamente pentru cazurile cele mai diverse si mai rezistente la tratament. Il gasiti la tel -. Il puteti gasi la Clinica Raphael Medica.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.