hipertensiune arteriala gradul 1

06-01-2010
cristina rautu
Nu este medic/terapeut
cristina rautu
mama mea a fost diagnosticata acum 2 luni cu hipertensiune arteriala gradul 1 si i-a fost prescris un tratament cu concor cor 2.5, dar are o stare generala foarte rea de atunci(ameteli, dureri de cap, piuit in cap, greata, dureri de stomac, lipsa poftei de mancare)a mai fost internata in perioada aceasta si pt stomac si i-a fost prescris un tratament cu omeran, nospa si metroclopramid, pe care le.a luat doar cateva zile pt ca se simtea si mai rau. acum ia doar concor dimineata, tensiunea este constanta la 140/90, cea mai mare valoare pe care a avut-o a fost de 17.10.insa se simte foarte rau.e posibil sa nu mai aiba nevoie de tratament odata ce i s-a stabilizat tensiunea si sa ii fie rau de la pastilele pe care le ia in continuare? dar daca ar lasa tratamentul treptat si l.ar lua doar in caz de nevoie, e posibil asa ceva? multumesc mult
2 comentarii
0
06-01-2010, ora 11:45
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu este numai posibil ci foarte sigur, pentru ca concor contine un betablocher care reduce randamentul inimii cu 20-40%, in functie de dozaj, creeind bineinteles prin aceasta tot felul de probleme in corp (simptomele pe care le descrieti)
Este ca si cum cineva ar avea deodata o inima bolnava care nu mai este in stare sa pompeze sangele in toate partile corpului. In plus concorul contine o toxina foarte puternica hydrochlorothiazid, toxina care produce foarte multe efecte negative si in plus nu are nimic deaface cu tensiunea si nu isi are rostul in medicament, dar este pusa mereu.
Hipertensiunea vine de fapt de la rinichii infundati din cauza supararilor sau a infundarii mecanice si nu are de a face deloc cu inima asa cum crede medicina. Cu disparitia supararilor trece des si faza de hipertensiune de la sine la cei mai multi pacienti care iau betablocheri insa fiindca acest lucru nu este recontrolat si stiu de medici, betablocherii se iau inutil ani si decenii intregi si vor duce in mod inerent la distrugerea inimii si a sanatatii care depinde foarte multe de acest organ. Remediile naturiste pentru hipertensiune si mai ales cele care vindeca depresiile sau curata rinichii sunt mult mai adecvate la combaterea hipertensiunii decat aceste medicamente care distrug in mod sistematic inima si sanatatea.
Consultai mai degraba un medic naturist sau homeopat.
0
06-01-2010, ora 12:02
cristina rautu
Nu este medic/terapeut
cristina rautu
multumesc mult pt raspuns, mama o sa mearga la spital si o sa ceara sa lase treptat concorul pt ca am inteles ca nu se poate opri dintr.o data tratamentul...multa bafta in continuare si sa ai parte numai de bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.