hidronefroza gr. II la un rinichi

12-10-2007
loredana anton
Nu este medic/terapeut
loredana anton
Am hidronefroza gr. II la un rinichi, boala fiind probabil din nastere. Mi s-a recomandat operatie (cred ca laparoscopica) de montare a unui stend. VA ROG SA-MI EXPLICATI "băbeşte" in ce constă intervenţia şi care sunt riscurile sau beneficiile acesteia. Este o operatie costisitoare, cu recuperare de durată? Vă mulţumesc.
5 comentarii
0
12-10-2007, ora 00:00
vera vladut
Nu este medic/terapeut
vera vladut
Stendul se pune si la inima ca sa functioneze la parametrii normali. Asa si la rinichi. O sa te ajute f. mult. Daca esti din Bucuresti mergi la sp. Sf Ioan la sectia nefrologie, dr. Alexandru Ciocalteu sau Dr. Maria Manescu cu cea mai mare incredere. Sunt specialisti excelenti ! O sa te ajute. Multa Sanatate !
0
14-10-2007, ora 00:00
cris1987
Nu este medic/terapeut
cris1987
Verau sa-ti recomand un spital foarte bun la Targu Mures incearca la clinica de urologie profesor dr.Boja Radu sau oricare din medicii care lucreaza la aceasta sectie. Sunt medici foarte buni si renumiti. Nu pot sa-ti raspund concret cat de costisitoare este operatia dar te asigur ca nu medicii nu iau bani daca nu stiu sigur ca rezolva problema in totalitate. si din cate stiu nici preturile nu sunt exagerate. In ceea ce priveste recuperarea postoperatorie aceasta depinde de mai multi factori... treuie sa vii la Mures sa faci niste analize si medicii vor decide apoi. Din cate stiu eu in spital nu cred ca te tin mai mult de 4-5 zile dar asta depinde exact de diagnosticul pe care ti-l pun ei.
S-ar putea sa fie nevoie sa stai (cateva luni1-2) cu un furtun si o punga la acel rinichi pana cand rinichiul isi reia functia dar nu te speria nu te incomodeaza foarte tare. Eu am vazut tineri si varsnici deopotriva in aceasta situatie. Iti recomand cu caldura sa incerci spitalul municipal sectia urologie. Daca doresti mai multe detalii poti sa ma contactezi - Iti doresc multa sanatate!
0
03-06-2008, ora 00:00
nicoleta b.
Nu este medic/terapeut
nicoleta b.
Si eu am hidronefroza gr.II.Rinichiul stang este cazut (este in fosa iliaca).Imi doresc f. mult un copil dar am inteles ca in aceasta situatie exista riscuri.As vrea sa stiu cat de complicat este?
0
22-09-2010, ora 16:06
victoritadobre
Nu este medic/terapeut
victoritadobre
eu am hidronefroza de gradul trei, am descoperit-o acum un an cand am ramas insarcinata.Ceea ce nu inteleg este faptul ca acum cateva zile ma-am internat de urgenta pt ca aveam dureri foarte mari sa mi s-a spus ca am hidronefroza dar a doua zi cand mi-au facut a doua ecografie nu mai aveam nimic.Cum este posibil?
0
06-04-2011, ora 21:26
florentina39
Nu este medic/terapeut
florentina39
buna seara am o antrebare am si eu hidronefroza renala am niste sonde pe ambele uretere, am dureri lombare si se lasa pe un picior durerea mai tare.am uitat sa precizez scz ca an urma cu un an de zile am fost operata, histerectomie totala si in urma radioterapiei, ureterele mi-au fost arse an proportie mare.credeti ca mai am vreo sansa de vindecare?mersi
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: