hidrocel

10-11-2010
gae_goe
Nu este medic/terapeut
gae_goe
buna ziua am un baietel de 1 si 9 luni care in urma cu 2 saptamani a fost diagnosticat cu hidrocel dr ne-a spus ca trebuie operat de 2 zile testiculele baietelului sunt normale el a fost diagnosticat cu hidrocel stanga acum testicolul are forma normala cat timp a fost testicolul umflat tin sa mentionez ca baietelul a fost si racit sfatiti-ma ce sa fac trebuie sa-l operez sau mai astept se potea intampla ceva daca aman operatia se mai poate resorbi la aceasta varsta va rog sa-mi dati un sfat multumesc anticipat
2 comentarii
0
17-10-2011, ora 20:56
Dr. Serban Constantin
Chirurgie pediatrica, Brasov
Dr. Serban Constantin
Buna ziua,
La copil, de regula hidrocelul este congenital, adica este rezultat al persistentei canalului peritoneo-vaginal prin care testiculul a coborat in scrot. Un hidrocel care nu s-a rezorbit la varsta de 1 an nu se mai rezolva spontan, deci in situatia d-voastra exista indicatia operatorie.
Pentru a confirma diagnosticul si indicatia operatorie, este necesar sa va prezentati cu copilul la un cabinet de chirurgie pediatrica.
Cu respect,
Dr. C. Serban,
medic primar chirurgie pediatrica. MedLife - Brasov
0
20-01-2013, ora 13:44
deni6eng@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
deni6eng@yahoo.com
Buna ziua
Va rog sa ma ajutati si sa incercti sa mi raspundeti in limita timpului disponibil, evident.Tatal meu are de aproape un an un testicul umflat si f tare la palpare, culoarea rosiatica.Are 58 de ani si a suferit in urma cu 5 ani un Avc in urma caruia a ramas cu o pareza pe partea stanga si e si insulino necesitant.Nu vrea sa mearga la medic. Ne am gandit initial ca ar putea fi o orhita dar ma gandesc ca ar fi trecut pentru ca deja are 3 luni de cand face tratament cu antibiotic. Se poate sa fie o tumora? Mentionez de asemenea ca acest testicul e aproape triplu decat cel normal. Analizele cele mai recente arata o anemie in rest, totul bine.Va multumesc si va rog sa nu ignorati mesajul meu.

Cu stima,
Ioana.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: