herpesul genital - ce medicamente dau randament? | Forumul Medical ROmedic

herpesul genital - ce medicamente dau randament?

17-03-2007
cretughedaniela
Nu este medic/terapeut
cretughedaniela
Am 43 de ani si am herpes genital de 24 de ani.S-a localizat peste tot in zona genitala, in ultimii 3 ani, s-a localizat in zona anusului.Intrbarea mea este, in afara de Acyclovir pastile si unguentul Zovirax, Acyclovir, se mai poate lua si alceva? Mai exista si alte medicamente care sa dea randament la o boala atat de veche si care apare in fiecare luna? Am ajuns sa iau aproape zilnic 3 pastile de 400mg.Va multumesc.Astept raspunsul dv.
4 comentarii
0
17-03-2007, ora 00:00
anditof
Identitate neconfirmată
anditof
Este clar ca tratamentul nu este eficient sau fiind o infectie cu transmitere
sexuala faceti permanent reinfectie pentru ca partenerul nu primeste si el tratament. Puteti incerca si un tratament adjuvant pentru marirea imunitatii cu Isoprinosine sau Polidin. Daca nu se rezolva nici asa apelati la un Infectionist care sa va recomande alt antiviral in locul acyclovirului.
0
17-03-2007, ora 00:00
Natron
Nu este medic/terapeut
Natron
Nu sunt medic deci nu va voi face vreo recomandare de medicament antiviral. Nu e vorba de reinfectie la dv., este o infectie (cronica, desigur) cu HSV. Aparitia atat de frecventa se poate datora si unei imunitati mai scazute a dv., de aceea cred ca ar trebui sa va sustineti imunitatea, luand adjuvanti cu Spirulina (cum e produsul cu seleniu, de la Hofigal) si ulei de catina. Acestea nu creeaza probleme nici la tratamentul pe termen lung.

Fiti atenta cu aciclovirul: la doze mari este posibila aparitia insuficientei renale prin obstructia tubilor contorti de catre cristalele de aciclovir; pentru prevenirea cristaluriei se recomanda administrarea a 500 ml lichid pentru fiecare gram de aciclovir.

Sanatate multa!
0
18-03-2007, ora 00:00
cretughedaniela
Nu este medic/terapeut
cretughedaniela
Va multumesc pt. raspunsuri, eu am uitat sa adaug, ca anul trecut, am fost la medic specialist si mi-a recomandat Isoprinosinul si am facut o cura de 3 luni pt. ridicarea imunitatii, dar nu s-a intamplat nimic, , decat ca am reusit sa mai iau in greutate 5 Kg, pe care bineinteles m-am chinuit inca o luna de zile, dupa stoparea tratamentului sa le dau jos. Sotul meu, nu are nimic, nu este purtator de virus, ne-am facut analizele si deci, aceasta boala nu cred ca, este clasata chiar atat de bine, adica la "Boli cu Transmitere Sexuala".Eu am capatat acest virus in tinerete, de la un transplant de piele (grefa), care a fost realizat in doi timpi, adica, azi s-a luat grefa de la mine si a doua zi mi s-a pus la locul unde aveam nevoie. Eu totusi, inclin sa cred, ca s-au mai descoperit si alte medicamente, pt.ca Aciclovirul il iau de 24 de ani, cand in tara noastra nici nu se auzise de el.
inca o data va multumesc foarte mult
0
18-03-2007, ora 00:00
dacsaba
Nu este medic/terapeut
dacsaba
ai observat cumva daca herpesul apare dupa ce in una din zilele precedente nu ti-a fost foarte sete si nu ai putut sa hidratezi cum trebuie?
te intreb despre acest lucru deoarece si mie imi apare destul de des herpesul in diferite parti ale corpului si am observat ca asta se intimpla de fiecare data cind nu beau destule lichide intro zi adica cel putin 1, 5 litri
virusul herpetic se afla in organismul uman in stare latenta si cind gaseste o perioada mai deosebita isi face eparita
daca iti apare in perioada ciclului incearca sa te hidratezi mai mult ca de obicei si poate vei obtine ceva rezultate
in aceasta perioada organismul pierde mai mute lichide decit de obicei
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cele mai importante sfaturi legate de herpesul genital
  • Un nou vaccin poate preveni herpesul genital
  •