hernie inghinala

05-07-2010
mihaitz@
Nu este medic/terapeut
mihaitz@
Buna ziua ! Nu stiu sigur daca postez unde trebuie, dar am nevoie de niste sfaturi va rog mult !
Am fost saptamana trecuta la un control pentru ca am hernie inghinala, dar este la inceput, este o hernie mica, insa ma deranjeaza, ma doare.
Doctorul mi-a spus exact asa: acum se opereaza modern, adica cu plasa, iar eu am abia 18 ani si inca mai cresc si exista riscul ca acea plasa sa se rupa, iar doctorul mi-a spus daca mai pot rezista pana la 21 de ani, dar va spun sincer ca eu nu pot ma doare, pur si simplu ma deranjeaza ingrozitor, chiar asa nu se poate opera altfel inafara de plasa ?
Saptamana viitoare am sa ma duc cu mama in alta parte sa vad ce rezolv...pana atunci as dorii din tot sufletul sa-mi raspunda cineva.
2 comentarii
0
07-07-2010, ora 06:25
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Procedeele folosite pentru refacerea peretelui abdominal in hernii se aplica in functie de particularitatile cazului, experienta etc., nu doar ca o tehnica este mai moderna sau mai invechita. Ce greutate ai, exista obezitate abdominala ? Ai mai avut interventii chirurgicale sau alte probleme la peretele abdominal ? La varsta ta rar se aplica plasa in hernii.La tineri, datorita musculaturii solide, rezultatele tratamentului chirurgical printr-un procedeu tehnic obisnuit sunt bune.Cere si parerea altui chirurg.
0
08-07-2010, ora 02:00
mihaitz@
Nu este medic/terapeut
mihaitz@
Saptamana viitoare ma duc la alt chirug sa incerc.aici cred ca a fost lipsa de experienta..eu am 60 kg si inaltime 170 cam asa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul