Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

hernie inghinala

05-07-2010, ora 02:00
Autor: mihaitz@
Buna ziua ! Nu stiu sigur daca postez unde trebuie, dar am nevoie de niste sfaturi va rog mult !
Am fost saptamana trecuta la un control pentru ca am hernie inghinala, dar este la inceput, este o hernie mica, insa ma deranjeaza, ma doare ....
Doctorul mi-a spus exact asa: acum se opereaza modern, adica cu plasa, iar eu am abia 18 ani si inca mai cresc si exista riscul ca acea plasa sa se rupa, iar doctorul mi-a spus daca mai pot rezista pana la 21 de ani, dar va spun sincer ca eu nu pot ma doare, pur si simplu ma deranjeaza ingrozitor, chiar asa nu se poate opera altfel inafara de plasa ?
Saptamana viitoare am sa ma duc cu mama in alta parte sa vad ce rezolv...pana atunci as dorii din tot sufletul sa-mi raspunda cineva.
2 comentarii
07-07-2010, ora 06:25
Autor: Casa drhouse | Dr. Balcan Anisoara - Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Procedeele folosite pentru refacerea peretelui abdominal in hernii se aplica in functie de particularitatile cazului, experienta etc. ,nu doar ca o tehnica este mai moderna sau mai invechita. Ce greutate ai, exista obezitate abdominala ? Ai mai avut interventii chirurgicale sau alte probleme la peretele abdominal ? La varsta ta rar se aplica plasa in hernii ....La tineri, datorita musculaturii solide, rezultatele tratamentului chirurgical printr-un procedeu tehnic obisnuit sunt bune.Cere si parerea altui chirurg .
08-07-2010, ora 02:00
Autor: mihaitz@
Saptamana viitoare ma duc la alt chirug sa incerc .....aici cred ca a fost lipsa de experienta ..eu am 60 kg si inaltime 170 cam asa.
Adaugă un comentariu / răspuns


Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK