hernie hiatala la stomac mica-medie cu boala de reflux

19-04-2007
alexandra30
Nu este medic/terapeut
alexandra30
am 32 ani barbat si am fost diagnosticat cu hernie hiatala la stomac mica/medie cu boala de reflux.Imi simt tot timpul stomacul in extensie, balonat indiferent de alimentatie. Am facut tratament timp de 4 saptamani cu nexium cat timp am fost sub tratament m-am simtit bine, imediat dupa terminarea tratamentului am inceput sa ma simt la fel ca inainte de tratament cu acid, balonare si dureri la stomac. Precizez ca sunt sportiv si nu fumez si nici nu consum alcol. Daca cunoste cineva un tratament s-au un medic bun in cluj il rog sa imi raspunda
7 comentarii
0
19-04-2007, ora 00:00
cipriana_vladescu
Nu este medic/terapeut
cipriana_vladescu
ai auzit despre aloe vera?pentru un sportiv anti tutun si alcool nu ar fi exclus.la fel si pentru zona clujului unde sunt foarte multi distribuitori si consumatori.intreaba in cercul tau de cunoscuti si la cel mult a 10 persoana vei gasi pe cineva sa te indrume spre forever living product.consuma cu incredere si rezultatele nu vor intarzia.as putea sa te consiliez eu dar locuiesc la 600 km distanta si... foarte greu merge la atata distanta.pana atunci mare grija la ce inghiti fie aliment fie medicament.
0
04-09-2007, ora 00:00
ralu2000
Nu este medic/terapeut
ralu2000
si eu am aceasta boala si am incercat medicamentul pe care l-ati incercat dumneavoastra, dar fara rezultat. Singurul medicament care m-a ajutat a fost Controloc, dar este cam scump. Multa sanatate!
0
09-11-2007, ora 00:00
johny121
Nu este medic/terapeut
johny121
foarte utile pot fi terapia posturala(15-20 cm capul mai sus in timpul somnului, nu va intindeti 2-3 ore dupa mese) si regimul alimentar in sensul evitarii alimentelor care produc hiperaciditate si eliminarii celor care dau arsuri epigastrice.
0
15-02-2009, ora 13:17
geta finteanu
Nu este medic/terapeut
geta finteanu
buna si eu am aceste probleme, am folosit gel de aloe vera, vreo 5 bidoane, mi-a trecut o perioada, acum iar am aceleeasi simtome, nici nu stiu ce sa mai fac, operatia este ca o operatie de stomac? dar operatie laparoscopica se poate face?problema este ca eu si tusesc sec probabil de la acest acid gastric care intra pe caile respiratorii, pe esofag, mai tuseste sec cineva cu aceasta boala?tin regim, iau de mult timp tinctura de propolis cite 60 picaturi in fiecare dimineata.
0
23-02-2009, ora 21:26
popviorica2008
Nu este medic/terapeut
popviorica2008
Am 39 de ani şi am fost diacnosticată cu hernie hiatală şi esofagită clasa A Los Angeles, minimă gastrită cronică erozivă antrală, în urmă cu 7 ani, am luat tratament cu inhibitori de pompă de protoni. Mă simt excelent. Medic recomandat TAMŢĂU MARCEL, Cluj Napoca (cel mai bun din ţară în probleme de stomac)
0
25-02-2009, ora 17:33
geta finteanu
Nu este medic/terapeut
geta finteanu
Buna, multumesc pentru acest mesaj, dar te rog spune-mi cum sa ajung la acest doctor, la ce spital sau clinica particulara este. In urma endoscopiei am fost diagnosticata cu esofagita de reflux clasa B si mi s-a prescris motilium si omeran timp de 2 luni.Problema este ca acest acid gastric care vine in gura intra si pe caile respiratorii si imi produce tuse uscata.
-*

(*modificat de administrator)
0
20-03-2009, ora 20:50
lolysaa
Nu este medic/terapeut
lolysaa
Buna, am acelasi diagnostic ca al d-nei de mai sus "popviorica2008".am vazut ca ea l-a recomandat pe d-nul dr Tantau Marcel din Cluj. rugamintea mea este daca ma poate ajuta cineva cu o adresa a cabinetului medical al d-lui doctor si cu un nr de telefon unde poate fi contactat pt o programare.Va rog mult de tot, este foarte important pt mine.Va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Medicamentele pentru arsuri la stomac legate de afectearea silențioasă a rinichilor
  • Topul alimentelor ce produc gaze (balonare)
  • Alimente care pot provoca reflux și probleme digestive
  • E normal să mă balonez atât de tare indiferent ce și cât mănânc?
  • Balonare imediat după masă - cauze și tratament
  • Topul alimentelor care provoacă balonare
  • Balonarea: alimente de evitat și ce să adaugi în dieta ta
  • Noi metode de a preveni balonarea în cazul dietelor bogate în fibre
  • Arsurile stomacale - cauze, diagnostic, tratament și sfaturi utile
  •