hernia hiatala durere

30-01-2014
zen10
Nu este medic/terapeut
zen10
Buna ziua! am 34 ani si in urma cu o saptamana am fost diagnosticat ci hernie hiatala prin alunecare 2cm si as vrea sa intreb pe cei cunoscatori daca hernia aceasta pote decat sa doara pentru ca eu nu am alte simptome asa cum mi a spus doctorul si cum am citit pe net (reflux esofagian, greturi etc) durerea din capul pieptului putin spre stanga a aparut acum 6 luni dar in ultimul timp s-au accentuat cu toate ca urmez regim si tratament cu controloc 1 tb dimineata 1 tb ibutin inainte de masa de pranz 1tb zimogen forte dupa masa de pranz si 1tb extraveral seara la culcare, fata de acum un an am slabit 10 kg fara sa vreau ultimel 3 kg s-au dus in 10 zile..MULTUMESC!
1 comentarii
0
21-11-2018, ora 19:07
Adriancls
Nu este medic/terapeut
Adriancls
Salut, eu m-am operat de 2 săptămâni de hernie hiatala prin alunecare de 2, 7 cm, înainte de operație aveam dureri sub piept în partea dreaptă groaznice, mă trezeam noapte din somn și nu stiam ce sa mai fac de durere, într-un final îmi trecea dimineața, am slăbit și eu 3 kg in 6 luni, operatia a fost 1600 de euro la Sfânta Maria în Timișoara, mă simt foarte bine după prima săptămână și nu mai am nici o durere și pot mânca orice.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: