hepatita c

10-10-2008
camelia
Nu este medic/terapeut
camelia
Sotul meu are hepatita c si face tratament cu interferon pegasys si ribavirina. La sase luni virusul a iesit nedetectabil. Acum, dupa 8 luni de tratament foarte greu de suportat, tgp si tgo au inceput sa-i creasca in ritm alert (peste 170). Valorile care arata anemia sunt foarte scazute. Nu stim ce sa facem. Sa intrerupem tratamentul sau sa mergem mai departe? Poate face leucemie? Starea lui este groaznica, se simte foarte rau, are stari de depresie, tremuraturi etc. Astept raspunsul dvs. urgent pentru ca suntem disperati. Daca aveti nevoie de ultimele analize vi le pot transmite. Va multumesc.
1 comentarii
0
20-12-2008, ora 20:18
magyval
Nu este medic/terapeut
magyval
Cu toate ca raspund un pic cam tarziu, acum am vazut mesajul dvs., parerea mea este sa nu intrerupa tratamentul fara a face analize aprofundate. Ar trebui sa faca analize pt. hepatita autoimuna, iar pt. starile depresive luati legatura cu un psiholog. Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici