hepatita autoimuna la copil

08-04-2007
raduros
Nu este medic/terapeut
raduros
Am un baiat de 9 ani care a fost diagnosticat cu HAI in Germania ( dupa ce de 9 luni am trecut prin urmatoarele suspiciuni-leucemie, wilson, gaucher, niemann/pick). Am gasit foarte putine informatii despre boala, foarte putine articole in revistele de specialitate si as dori sa cunosc daca la noi in tara, mai bine zis in Bucuresti exista un medic gastroenterolog pediatru specializat in HAI, sau o clinica cu o cazuistica 'bogata" in HAI.
4 comentarii
0
03-01-2008, ora 00:00
sergiu a
Nu este medic/terapeut
sergiu a
V-as recomanda pe dr. Turculet de la Policlinica cu plata nr.1 Bucuresti.
Multa sanatate,
Sergiu a
0
10-11-2009, ora 11:06
amache
Nu este medic/terapeut
amache
Fetiţa mea de 3 ani a fost diagnosticata recent cu acelasi diagnostic si aş dori sa luam legatura pentru a ne ajuta reciproc în lupta cu această afecţiune necunoscută.
0
10-11-2009, ora 18:33
raduros
Nu este medic/terapeut
raduros
pentru amache
dupa cum ati vazut mesajul era postat acum aproape trei ani cand se cunosteau foarte putine despre HAI in Romania. Radu este foarte bine.are un tratament non-stop cu cortizon si imunosupresor doza de intretinere. Nimic altceva...mananca normal dar cu masura.are o viata absolut normala. Doctorul din germania care il are in observatie sustine ideea tratamentului pana la maturitate 18ani. In romania se afla sub observatie la Dna dr.Constantinescu Alexandrina gastroenterolog la spitalul fiundeni si clinica Sanador. O recomand cu caldura. Trateaza si alti copii sau adulti de aceasta boala.
Multa sanatate. PS...daca aveti posibilitate cumparati cortizonul din Germania se numeste DECORTIn si nu e foarte scump.1000 de pastile a 25mg...20 eur. Merita... este suportat mult mai bine..
Succes
0
13-06-2013, ora 21:47
garofita_64
Nu este medic/terapeut
garofita_64
Buna seara am un copil diagnosticat cu HAI si as dori sa iau legatura cu raduros daca se poate.
Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: