hemoroizi sau fisuri anale?

04-12-2008
provision
Nu este medic/terapeut
provision
Nu stiu ce sa mai fac!In urma unei constipatii acu cateva luni m-am pricopsit cu o fisura anala, cu sangerare, care mi-a trecut cumva !Asa am crezut cel putin atunci dupa ce mi-au disparut durerile in urma unui unguent cu Ultraproct!De doua saptamani insa nu stiu ce sa mai ma fac cu durerea asta anala, mai exact in interior, la iesire !Ultraproctul nu a mai avut acelasi efect, sangerare nu mai este de data asta, numai arsura puternica la inceput si acu durere surda aproape permanenta!Folosesc acum o crema cu heparina preparata in laborator si parca e mai binisor!Mentionez ca la tuseu rectal simt un fel de polip mobil asa ca o vena!Despre ce poate fi vorba, si ce parere aveti despre preparatul asta?
6 comentarii
0
05-12-2008, ora 17:02
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ai hemoroizi interni si trebuie sa iei o trimitere pentru chirurgie.Cu aceste unguente iti va trece doar partial.Intr-o prima faza vei urma un tratament medical insotit de un regim alimentar.Trebuie sa eviti constipatia, sa consumi lichide si fructe mai multe.Mergi intai la un control la chirurg.Numai bine!
0
05-12-2008, ora 17:47
provision
Nu este medic/terapeut
provision
multumesc mult pentru raspuns!
0
14-12-2008, ora 18:46
Dr. Alexandru Cristian
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Alexandru Cristian
Este foarte riscant sa luati de bune sfaturi medicale date dupa ureche ! De exemplu hemoroizii interni sunt situati deasupra limitei de sensibilitate a canalului anal, deci NU DOR ! In schimb fisura anala care se afla in prima parte a canalului anal unde exista sensibilitate DE REGULA doare mult mai mult decat singereaza ! E mult mai simplu si mai rapid sa faceti o consultatie de specialitate care sa va puna un diagnostic CORECT si sa va explice solutiile terapeutice care sa va rezolve in timp util suferinta si sa evitati astfel cronicizarea afectiunii care scade posibilitatea de rezolvare nechirurgicala! Va salut cu stima si va astept la PROCTOLINE. Dr.Alexandru
0
16-12-2009, ora 19:41
luminita41
Nu este medic/terapeut
luminita41
buna seara am si eu o probl la care nu mai gasesc raspuns.am fost la un consult la medic chirurg si mia zis ca am o fisura anala mia dat o crema cu propolis si muguri de plop.si spalaturi cu bicarbonat dar dupa citeva zile am inceput sa am niste mincarimi si usturimi de groaza incit am intrerupt tratamentul au inc mincarimile si usturimile si in zona vaginala am fost la ginecolog mia dat crema nizoral si cv ovule si mia mai trecut dar intro seara am avut asa o stare de rau varsaturi ameteli tensiunea mica diaree si iar mam deranjat iar au inc mincarimile usturimile in zona anala iritatii ce sa fac miam luat crema hemosan galbenele plus ca in interior simt asa un puls mai tot timpul va rog sami spuneti ce sa fac va multumesc.
0
16-12-2009, ora 19:43
luminita41
Nu este medic/terapeut
luminita41
va mai completez ca sangerari nu am deloc.ce sa fie?
0
11-09-2010, ora 12:43
bobutza
Nu este medic/terapeut
bobutza
asi dori sa stiu de la ce apar fisurile anale? Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce sunt hemoroizii, de ce apar și alte întrebări frecvente despre hemoroizi
  • Hemoroizii se pot vindeca spontan (fără tratament)?
  • Sunt cremele pentru hemoroizi eficiente?
  •