hemoroizi diagnosticati gresit

20-02-2008
ARABELA
Nu este medic/terapeut
ARABELA
in urma cu cca 1 luna mi-au aparut niste bubite in zona perianala, avand de asemenea si o formatiune pediculata in zonala anala. M edicul dermata venerolog mi-a pus diagnosticul de condiloame acuminata recomandandu-mi aplicatii cu condyline si isoprenosine atat pe bubite cat si in regiunea anala. Ca urmare a tratamentului respectivele "condiloame" nu au disparut iar in regiunea anala m-am procopsit cu o inflamatie de toata frumusetea si in plus si cu o fisura anala, fiind arsa pielea din jur. Mergand la control raspunsula fost ca " s-ar putea sa fie vorba de un hemoroid totusi, si sa consult si un alt medic" Zis si facut. Cel de-al doilea medic mi-a spus ca nu este vorba nicicum de condiloame ci de mollusculum contagiosum si ca in regiunea anala este un hemoroid. Problema este cu hemoroidul doarece toata zona este foarte inflamata, si a aparut si o secretie purulenta care nu cedeaza cu unguent - ultraproct. Ce tratament sa urmez pentru a se vindeca, deoarece este foarte dureros si nici nu imi pot desfasura activitatea. Iar programarea la amedicul chirirg este de abia peste o saptamana.
2 comentarii
0
07-05-2008, ora 00:00
mih
Nu este medic/terapeut
mih
Un sfat poate sa iti dea dr la care am fost eu.Are un site si daca vorbesti spaniola sau engleza te poate ajuta.Dr este din Madrid.
0
07-05-2008, ora 00:00
mih
Nu este medic/terapeut
mih
www.drsajonia-coburgo.com/
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce sunt hemoroizii, de ce apar și alte întrebări frecvente despre hemoroizi
  • Hemoroizii se pot vindeca spontan (fără tratament)?
  • Sunt cremele pentru hemoroizi eficiente?
  •