hemoroizi? cancer anal?

09-12-2006
valtre
Nu este medic/terapeut
valtre
am 36 ani. de aproximativ 3-4 saptamani mi-a aparut o umflatura tare, un dul, intre anus si scrot, aproape de anus. cred ca aproximativ de 2 cm. nu ma doare insa imi da o stare de discomfort stiind ca este acolo si in mod special de teama pentru ca nu am idee ce poate fi. nu am sangerari cand am scaun si nici nu ma doare. inainte de a-mi aparea acesta umflatura am avut ceva probleme cu mancarimile dar am folosit un o crema cu galbenele si nu am mai avut probleme. acum folosesc diprogenta si acceasi crema de galbenele si am senzatia ca daca nu il folosesc cateva zile se mareste. va rog mult de tot sa ma ajutati cu un sfat. sunt disperat pentru ca nu sunt in tara si nu pot beneficia de un consult al unui medic. am citit pe mail despre hemoroizi si despre cancerul anal. dumnevoastra ce parere aveti? ce ar putea fi? cu ce m-as putea trata? ce sanse de vindecare sunt? va multumesc din suflet si astept un raspuns de la dumneavoastra.
4 comentarii
0
11-02-2007, ora 00:00
DrCosmin
Nu este medic/terapeut
DrCosmin
Incercati sa dati mai multe detalii : daca formatiunea este dura, reductibila ( daca apasati -dispare ), rosie, daca este calda.Putin probabil sa fie cancer, la fel hemoroizi.Oricum trebuie sa va vada un chirurg...
0
28-01-2010, ora 16:04
deuta20
Nu este medic/terapeut
deuta20
Buna ziua. Am si eu o problema: de 3 zile mi-a aparut langa anus ca o bucatica de piele crestata pe mijloc si niste bubite mici in jurul anusului.Am mancarimi, in special seara si ma ustura foarte tare cand am defecatie.As dori un sfat in aceasta problema.Am citit pe net diverse tratamente naturiste si aplic si eu seara bai de sezut cu ceai de galbenele si crema cu galbenele si propolis.As incerca si niste supozitoare cu propolis.Multumesc
0
17-02-2011, ora 08:28
luminita41
Nu este medic/terapeut
luminita41
buna ziua am o probl la care nu gasesc raspuns.am fost la f multi doctori din toate controalele a reesit ca am o hernie mica inghinalacare nu se vede dar ma deranjeaza in zona inghinala intre picioare stanga simt o durere o usturime parca ma zgarie cv sa fie de acolo?iar mia gasit lombosciatica ma doare la noada osul ala coccis simt tot timpul o arsura tot catre partea stanga.problema mare e ca totul sa intamplat de la ridicatura zic eu ca am simtit o plesnitura arsura intre picioare stanga si de atunci ami sa parut ca toate organele sau lasat mai jos ma deranja la defecatie parca mi se lasase cv fund in interior ma apasa cv si usturimi la urinare de groaza.la alt control mia gasit o fisura anala mia dat cv crema cu muguri de plop cara mia provocat o mancarime sa urlu acuma dupa 1 ansant parca mai bine dar tot am senzatia aia de defecatie incompleta gazele parca le elimin mai greu parca ar fi un obstacol sangerare nu am deloc mia gasit la eco colon inflamat mia dat cv dusphatalin sant mai bn.oare ce sa fie? miar trebui o colonoscopie dar nu pot nu sant angajata.dati_mi un sfat multumesc din suflet.usturimea asta care o simt pe partea stanga la osul pubian sa fie de la hernie?cat pot sa stau neoperata nu sant grasa am 1.55_55 kg va rog un rasp sa fie si cv nerv ligament del simt intodeauna mai ales la frig mai tare.
0
19-07-2012, ora 18:39
cristi741
Nu este medic/terapeut
cristi741
Povestea mea o puteti afla de pe alte forumri. pe scurt m-am operat de fistula perianala de 6 ori si a recidivat pana cand dl dr sorin andrei m-a operat. am 2 ani si sunt bine. Avand in vedere vasta mea experienta ca pacient va spun cateva lucruri pe care le-am aflat de la dl dr Andrei (Clinica Mediproct). Hemoroizii se vad la anuscopie - este verificata si pe mine. Am facut si eu colonoscopie (rectoscoipa este o varianta) si dl dr mi-a aratat ce se vede din hemoroizi - adica nimic- inclusiv printr-o metoda prin care intoarece colonoscopul in rect ca sa vada intrarea unde ar trebui sa fie hemoroizii. eu stiu ca d-lui face acolo hemoroizii cu laser. Am vorbit cu pacienti care nu aveau cea mai mica problema dupa acest tratament, asa incat nu prea pot sa fiu de acord cu operatia clasica - la una dintre operatiile de fistula am fost vecin de pat cun pacient operat de hemoroizi care a plans toata noaptea. fiti ateni la cine mergeti si lasti totusi doctorul sa conduca in final tratamentul!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce sunt hemoroizii, de ce apar și alte întrebări frecvente despre hemoroizi
  • Hemoroizii se pot vindeca spontan (fără tratament)?
  • Sunt cremele pentru hemoroizi eficiente?
  •