hematom cerebral

25-08-2010
corintzota
Nu este medic/terapeut
corintzota
In urma cu trei saptamani, mama a suferit o interventie chirurgicala avad hematom frontal-occipital de dimensiune 2, 6 mm si 1, 6mm, ce se misca pe axa mediana cu 7mm.Problema este ca operatia aparent parea reusita, adica pana la externare lucrurile au decurs bine, dar dupa o saptamana de la externare simtomele pe care le avea pana in operatie au revenit.Mentionez ca tratamentul a fost urmat corespunzator.Intrebarea mea este:SE POATE REFORMA HEMATOMUL LA UN INTERVAL ATAT DE SCURT?Stiu ca refacerea dupa o astfel de operatie e de durata, iar D-na DR.zice ca sunt normale simptomele insa ma asteptam ca dupa operatie sa inceapa prost si sa termine bine dar la dansa a fost invers.
1 comentarii
0
31-01-2013, ora 21:13
trabant
Nu este medic/terapeut
trabant
nu vreau sa te descurajez, dar e belea mare.

tata a murit de craciun la 5 zile dupa operatie.s-a simtit ceva mai bine, i-a disparut pareza, vorbea, dar, se pare ca nu a rezistat inima. in 70 la suta din cazuri recidiveaza.

creierul, cand reexpansioneaza la loc, nu mai ocupa tot spatiul (nu e arc). pe micul loc gol se acumuleaza lichid sau resangereaza. in salon cu tata era un barbat de 40 de ani care ERA LA AL CINCILEA HAMATOM IN 10 ANI.

aveti mare grija si multa sanatate !!! tatal meu s-a dus din chestia asta. poate sa ramana si ce epilepsie pe viata !!!

porcaria aia cu sange zgarie scoarta cerebrala si lasa leziuni. in neurochirurgie, doctorii nu pot face prea mult. creierul e un organ sensibil, vital si greu de vindecat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul