hematom, tumoare?

15-11-2006
nmioana
Nu este medic/terapeut
nmioana
buna ziua, prietenul meu manifesta dureri mari si dese de cap, ameteli, pierdere de vedere.In iulie a facut o radiografie craniana si encefalograma.Atunci ii s-a spus ca nu are ninic dar simptomele continua.Se poate face o tomografie desi nu au trecut 6 luni de la acea radiografie?Cui trebuie sa ne adresam?Noi am facut o programare la o clinica privata si ne-au intrebat daca dorim Ct 3 d sau normala.Va rog ajutati-ne!
Multumesc
2 comentarii
0
30-12-2006, ora 00:00
BRG
Nu este medic/terapeut
BRG
Buna seara! Intr-o asemenea situatie nu mai conteaza timpul scurs de la o investigatie radiologica la alta. In plus, se poate recurge la efectuarea RMN-ului cerebral cu substanta de contrast(obligatoriu) care NU iradiaza! Adresati-va apoi unui serviciu de neurochirurgie in cadrul Sp. Bagdasar din Bucuresti( Dr Ciubotaru, etajul 6).
0
17-03-2007, ora 00:00
niculina
Nu este medic/terapeut
niculina
In luna iulie 2006 m-am pomenit ca mi-a căzut pleoapa de la ochiul stang, crezand că am tras un curent. Dupa nenumărate investigatii şi RMN mi s-a depistat un meningiom de jug sfenoidal stang. Doctorii mi-au spus că nu există tratament decat operaţie.Există cineva care a avut o astfel de experienţă şi a rezolvat problema respectivă cu tratament naturist sau oricare alt tratament ?In aşteptarea unei veşti bune vă mulţumesc din suflet.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.