hemangiom la copil

18-12-2014
ConsTania
Nu este medic/terapeut
ConsTania
Am baietel de 7 luni jumate, in luna septembrie a fost operat in Chisinau, la Centrul Mamei si al Copilului, cu hemangiom cavernos deasupra urechii externe, pe muschiul temporal si chiar pe helix. Acestea au fost inlaturate chirurgical, dar mai exista un punctulet la spate, putin la o parte de coloana, si acela a fost absorbit cu laserul, acum dupa aproape 3 luni de la operatie revin acele puncte/pete rosii, de fapt si dupa le-am remarcat, probabil nu s-a putut de inlaturat in totalitate, si acum cresc. Nu am primit explicatii referitor la cauza acestor aparitii si as vrea sa le cunosc daca e posibil, si mai ales daca e nevoie sa mai mergem o data la operatie, sau daca nu e posibil ca ele sa se absoarba ca sa nu mai fie expus copilul la anestezie?!
1 comentarii
0
23-12-2014, ora 23:12
Dr. Baciu Damian
Pediatrie, Brasov
Dr. Baciu Damian
Hemangioamele se opereaza, in principal si in prioritate, atunci cand se situeaza in zone expuse traumatismelor.Adresati-va unui pediatru pentru auscultatie transfontanelara in vederea decelarii unui suflu cranian.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: hemangiomul cavernos

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: