help! despre efectele pastilei POSTINOR!

01-05-2009
dolce vita
Nu este medic/terapeut
dolce vita
Am luat si eu pastilutele de postinor in mod corect si nu mi-a venit ciclul atunci, stiti dupa administrarea lor ci ceva mai tarziu peste o sapt sa zic(mentionez faptul ca s-a dereglat ciclul, intrucat mi-a venit cu 7 zile mai devreme decat luna anterioara).problema mea consta in faptul ca sunt f ingrijorata deoarece observ ca este neobisnuit de redus;deci este ciclu insa mai redus fata de cum aveam eu;si inca ceva, de regula ma doare burtica tare in prima zi de ciclu ori acum, dupa luarea postionorului, tin sa va spun ca nu am avut nimic:(o sa imi fac si un test.dar sa imi treaca ciclul:(poate nu sunt insarcinata, nu?simptome nu am deloc!insa va rog sa ma lamuriti daca se poate;fluxul redus al ciclului este o chestiune cauzata de postinor:(?????mentionez ca am mai luat postinor acum 2 ani.si acum iar:)ast rasp;multumesc anticipat
5 comentarii
0
02-05-2009, ora 17:56
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Stai linistita ca nu esti insarcinata ;dereglarile de ciclu cantitative si de orar sunt datorita pilulelor de Postinor.Numai bine!
0
04-05-2009, ora 19:54
ioana-ana
Nu este medic/terapeut
ioana-ana
Salut, stai linistita ca e o kestie normala, cu 4 luni in urma am luat si eu, insa eu am avut reactii de la pastile si timp de o luna a fost de 2 ori menstra. E ceva firesc sa te doara burtica si e si normal ca sa fie mai redus cantitativ. Asta am trait pe piele proprie :), da nu esti insarcinata. Si mai e o kestie care mi-a explicat-o atunci medicul, ca gindindu-ne "de ce nu vine" sau "sint insarcinata", organiznul nostru face un blocaj psihologic si ciclu se deregleaza. Asa ca nu te stresa, tot o sa fie bine, dar pt siguranta vorbeste cu un medic, ajuta :) ;)
0
08-05-2009, ora 18:36
dolce vita
Nu este medic/terapeut
dolce vita
pt ioana-ana:e ciudat ce mi se intampla;am zis ca mi-a venit CM atunci pe 28 aprilie si acum pe 8 mai cand era de fapt data la care trebuia sa imi vina-uite ca a venit:(ce aiurea:(de doua ori????sper ca e in regula...dar voi face cat de curand un consult ginecologic:)toate cele bune!
0
15-02-2012, ora 19:52
Satu mare
Nu este medic/terapeut
Satu mare
buna am si o nedumerie am avut un contact sexual cu prietena mea si sa rupt prezervativul nu am ejaculat in ea dar mie frica de niste anumiti stropi de sperma cand sa rupt prezervaticul prietena mea a folosit POSTINOR dupa circa 20 de min Max. si a doua pastila la 12 ore conform prospectului exista riscul ca ea sa fi ramas insarcinata ? asta sa intamplat in 13.02.2012 a trecut doar 2 ziele si a vomat nu mia spus nimic despre acea scurgerea acelui lichid iinca. daca el nu apare este o problema? va rog ajutatima va multumes?
0
29-06-2012, ora 13:51
carmen alisa
Nu este medic/terapeut
carmen alisa
buna ziua!vreau sa mentionez k am luat postinor pe data de 21 iunie iar pe data de 27 iunie mi-a vnt un fel de menstruatie de culoare maro apoi rosie dar foarte redusa decat de obicei.Nu stiu ce ar putea fi, dak e cu adevarat ciclul menstrual sau acea sangerare dupa postinor(dar sa fi vnt la o saptamana dupa administrare?!).Am citi pe net si mi-e sa nu fie vreo sarcina extrauterina:(.va rog ajutati-ma.Am uitat sa mentionez k in momentul contactului sexual, prietenul meu a ejaculat afara, nu si-a dat oarecum seama si a zis sa nu fi ramas si cv inauntrul meu.Va rog ajutati-ma!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul