helicobacter pylori si stari de sufocare

26-07-2009
spos
Nu este medic/terapeut
spos
Poate un Helicobacter Pilori diacnosticat prin endoscopie sa dea stari de de sufocare? Frecvent mi se intampla ca la orice impact (inainte de ciclu, o stare de nervi, orice emotie, oboseala fizica, orice eveniment care ma scoate din, , normalitaet") sa am senzatia unui balon de aer care imi urca din stomac pana la baza gatului?
Zenzatia resimtita este de sufocare pentru cateva secunde urmata de anxietate -panica, greata val de caldura in tot organismul si transpiratie ueori si durere de cap, nevoia rapida la baie. Starea odata declansata se repeta pe parcursul mai multor zile la interval total total neregulate. Ce am observat eu e ca mi se declanseaza seara la culcare in timpul meselor, si la cel mai mic impuls din exterior(vizita, convorbire telefonica, schimbarea mediului in care ma aflu).Pe parcursul acestor zile imi este greu sa stau singura. Tin sa precizez ca sunt diagnosticata cu
hidrocefalie din nastere dar descoperita la 18 ani(cand sa manifestat), eu am 29 de ani si in 11 ani am avut 4 crize convulsive cu pierdere de cunostinta.Pentru care imi urmez medicamentatia constand in: 600mg Trileptal pe zi, de ceva timp medicul pshiatru mi-a asociat trileptalului Rivotril si Stimuloton.
2 comentarii
0
26-07-2009, ora 23:10
Ana_10
Nu este medic/terapeut
Ana_10
Buna!
Si eu am fost diagnosticata cu aceeasi bacterie, dar mi-a fost descoperita la o analiza a sangelui.
Deseori am si eu astfel de stari, devin foarte agitata, si intru in panica. Eu insa am o problema caci bacteria imi provoaca stari de ameteala, desi am tratat-o corespunzator. Din ceea ce am mai citit si eu despre aceasta bacterie poate avea numeroase efecte asupra organismului nostru. Cred k ar fi bine sa consulti un specialist si sa il intrebi daca starea pe care tu o ai sa poata fi provocata de Helicobacter.
0
21-08-2009, ora 18:31
coolenescu
Nu este medic/terapeut
coolenescu
si eu am fost diagnosticat acum ceva vreme cu helicobacter pylori.dar mentionez ca ma simteam extraordinar de rau.stari de oboseala, greata.varsaturi, lipsa poftei de mancare(defapt nu puteam sa mananc nimic in afara de banane)...am umblat cu tot felul de tratamente de la medic dar pana la urma cel mai bun remediu l-am gasit in medicina naturista...am urmat o cura cu tinctura de ghintura (sau tintaura) care m-a vindecat foarte repede.cine vrea sa incerce acelasi tratament sa nu faca cum a facut eu...ci sa urmeze ceea ce e scris pe sticla de tinctura.eu am luat 3 inghitituri de m-a "resetat" instantaneu.oricum tratamentul e foarte bun si o sa il mai fac odata.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.