gust de puroi in gura

21-06-2009
alinvasy
Nu este medic/terapeut
alinvasy
Am si eu o problema. Am o masea la care mi s-a scos nervul, mi s-a pus plomba si trebuia sa-mi pun si coronita, dar era in perioada pastelui si am lasat pe altadata. intre timp, cam la 2 sapt de cand mi s-a pus plomba am facut abces la masea pe partea interioara a gurii. Am apasat pe aceasta pana am simtit in gura gust de puroi. De atunci de cate ori sug din locul unde e maseaua am mereu gust de puroi. Am fost la stomatolog, m-a pus sa fac radiografie, in urma radiografiei mi-a zis ca nu am nimic, ca maseaua e in regula ca am canalele astupate etc si ca pot sa-mi pun coroana. Dar eu nu scap de gustul de puroi si chiar imi miroase si gura dimineata. Mi-au dat si plomba jos si tot nu au gasit nimik. Care ar fi metoda de a arata ca ce zic eu e adevarat. Abces nu mai fac ptr ca puroiul imi curge mie in gura pe langa gingie si masea. Si asta mi se intampla cand sug din acel loc, daca ar fi altfel as avea acelasi gust cand as face-o si de la alta masea.
2 comentarii
0
21-06-2009, ora 18:16
alinvasy
Nu este medic/terapeut
alinvasy
Se poate verifica in saliva daca exista puroi?
0
25-06-2009, ora 01:17
iri_nna
Nu este medic/terapeut
iri_nna
Exact acelasi lucru mi se intampla si mie.Mie mi-a scos un polip...dupa care nervu..mi-a facut canelele...si ma pus sa stau o sapt...adk maine trebuie sa merg sa mi-l puna.Dar de dumnica imi iese puroi...nu am abces...pur si simplu cum apas sau sug..iese puroi: . Poate ma lamureste maine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul