gura uscata

22-10-2007
aida2007
Nu este medic/terapeut
aida2007
cam de un an de zile am niste manifestari ciudate legate de git si anume: pe traiectul nas/git am continuu o secretie abundenta, o mucoasa care se formeaza continuu si pe care o inghit, cam ca atunci cind esti racit si ai mucozitati. Concomitent, cind vorbesc, mi se usuca ingrozitor gura, limba devine ca de hartie, si trebuie sa beau o gura de apa ca sa mai pot vorbi, altfel ma innec.Am facut analize in mai multe locuri, inclusiv la i.cantacuzino, (exudat) si toate ies negative.
M-am gandit inclusiv la ceva dermato-veneric, dar nimeni n-a mai auzit de asa ceva, iar analizele ies bine. Toti doctorii ma considera ipohondra, dar vad ca simtomele persista, si chiar am impresia ca toata familia a inceput sa aiba aceste simptome.Deci, se ia. Nu stiu ce analize sa mai fac, am ajuns la disperare.
Nu am racit deloc in acest timp, si nici familia mea, dar ma tem de acel moment. a mai avut cineva asa ceva?Astept un sfat si va multumesc pentru rabdare.
1 comentarii
0
22-10-2007, ora 00:00
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
Daca aveti toata familia aceste simptome ciudate, trebuie sa ne gindim si la o intoxicatie, adresati-va unei clinici de profil. In rest, Expectorante( ca tratament simptomatic) si eventual un antibiotic- caci totusi eu la o viroza respiratorie- forma traheobronsica ma gindesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.