greutatea bebelusului

14-05-2013
monika-adelina
Nu este medic/terapeut
monika-adelina
Buna ziua. Am si eu o nelemurire si as dori sa ma ajutati daca se poate. Ferita mea are 7 luni si 2saptamani. Sa nascut cu 2800gr si 49 cm. acum are 6, 700gr si 67 cm. E ok asa greutatea? ii placefoarte mult iaurtul si il mananca la orice ora, supa de legume cu carnita si ou o manca foarte bine pana acum cam 2 sapt. de atunci nu prea vrea sa mai pape mai nimic..mentionez ca nu a fost racita niciodata si nici nu am avut vreo problema medicala cu ea. Este foarte, foarte vioaie, acum a inceput sa stea in fundulet singura si prin comportamentul ei nu imi da de gandit ca ar avea ceva.Dintisorii inca nu i au iesit.

Mutumesc anticipat!
2 comentarii
0
14-05-2013, ora 14:34
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
Este in regula, fiecare copil creste in ritmul lui si nu cred ca treebuie sa va ingrijorai. Se zice ca copiii isi regleaza foarte coreect nevoile si daca nu mananca mai mult sau cat de mult vi se pare dumneavoastra ca arfi nevoie, atunci inseamna ca s a saturat. Daca e sanatoasa nu e cazul sa va ingrijorati si nici sa o alergati cu mancrea prin casa
0
16-05-2013, ora 09:11
monika-adelina
Nu este medic/terapeut
monika-adelina
Multumesc pentru raspuns! :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul