goluri de aer deasupra stomacului, in diferite imprejurari

16-03-2013
amedeea
Nu este medic/terapeut
amedeea
Buna ziua
Am mai multi ani de cand am inceput sa am niste goluri teribile deasupra stomacului, pe loc imi creste pulsul f mare uneori sunt de intensitate mai mica iar uneori sunt f mari si insistente.Simt ca incetez sa mai traiesc pt o secunda -doua, incep sa iau diferite medicamente pt ca am si astm, beau magneziu, aerius, miofilin, mananc mentosane, ma dau cu creion nazal..etc.Atat de mult sufar din aceasta cauza incat nu mai ies demult singura nicaieri pt ca nu stiu cand pot aparea aceste goluri.Ele apar si la emotii, si la suparare, si la nervi, dar si cand schimb aerul, de la cald la rece sau invers.Mai apar din senin in diferite situatii.Am fost indrumata sa merg la psihiatru, dupa ce am fost la pneumolog, la neurolog, la endocrinolog-am si amenoree, hiperprolactinomie si microadenom hipofizar, am luat dostinex periodic dar nu-l mai pot tolera, i-mi da ameteli si alte tulburari-toata lumea nu stie si nu da importanta acestor goluri pe care eu le consider ca imi pot fi fatale intr-o zi.Psihiatrul a zis ca da, stie ce am, cunoaste simptomele si o sa fac psihoterapie, mi-a dat tratament, Coaxil, anxiar si xanax, dar umblu de parca sunt drogata. Am un copil in clasa a doua pe care trebuie sa-l ajut la teme, demult nu ma mai joc cu el pt ca nu pot, ma simt rau, ma ameteste in cap foarte tare.D-na psihiatru mi-a dat o noua intalnire la 5 zile de tratament, dupa ce am avut noi episoade de goluri de aer, dar ea nu a mai aparut desi am asteptat-o mai mult de o ora in ger.M-am racit atat de rau ca am stat 2 saptamani bolnava cu febra si tot tacamul de gripa.Nu am mai sunat-o ca m-am suparat.Ce ma sfatuiti? Este da natura psihologica?Mentionez ca aceste goluri au aparut dupa inundatiile din 2008 care ne-au afectat f mult si am luat-o de la 0.Eu am facut astm, copilul meu la fel, si sotului meu i s-a depistat o insuficienta renala in stadiul 4.Eu vreau sa fiu din nou energica, am un frate cu handicap grav de care trebuie sa am grija.Vreau sa fiu din nou ca inainte, vreau sa pot munci si sa ma joc din nou cu fiul meu.Am 35 de ani, va rog ajutati-ma.
1 comentarii
0
17-03-2013, ora 02:19
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
Eu cred ca tine de anxietate. Si eu am ceva in genul, nu stiu daca tot un fel de gol de aer, dar simt ca ma strange, parca, in capul stomacului. Cred ca psihoterapia este un ajutor bun in intelegerea si depasirea starilor anxioase.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul