glodirea ochiului

11-11-2013
toma erika
Nu este medic/terapeut
toma erika
Buna seara, astazi mi-a sarit o picatura mica de dezinfectant masina de spalat sau otet nu stiu exact care a fost, mi-am clatit ochiul cu apa din abudenta, dar acum simt cum ma glodeste ochiul si simt o usoara durere si nu stiu ce sa fac. Va rog frumos sa ma sfatuiti, am fost la farmacie si mi s-a recomantat nostamine.
2 comentarii
0
14-11-2013, ora 20:49
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Iti recomand igiena locala riguroasa cu un sampon pentru bebelusi , dimineata si seara, si Xanternet - 1pic de 5 ori pe zi, in ochiul afectat, 7 zile. Numai bine
0
15-11-2013, ora 19:23
mircescu
Nu este medic/terapeut
mircescu
Buna seara!Sunt disperat, mi s-a intamplat ieri seara sa facem curat in casa si cu aspiratorul am curatit o canapea, stiu sigur ca avea oua de plosnite de pat, uitandu-ma deaproape mi-a sarit in ochi datorita aspiratorului. Am fost la o doctora amabila si nu mi-a gasit nimic uitându-se cu bec.
Aseara m-am spalat la ochi si am avut ceva picaturi cu care am scaldat ochiul.Oare datorita picaturilor sau a apei s-o fi dus undeva, in ureche sau in nas, sau in spatele ochiului? Are legatura ochiul cu alte cavitati????, pe unde sa treaca si să cuibareasca o viitoare larva de plosnita care devoreaza vase de sange intepând?
As dori urgent un raspuns, multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.