glicemia mare, trigliceridele 700 - exista o dieta si medicamente?

31-01-2009
piciu
Nu este medic/terapeut
piciu
exista vreun tratament pentru glicemie 260 si trigliceride 700? Dieta si medicamente?Va rog dati-mi detalii si un eventual tratament.Este vorba despre sotul meu in urma efectuarii analizelor sa depistat acest lucru..Va multumesc anticipat.
5 comentarii
0
31-01-2009, ora 14:15
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Buna ziua!

Trebuie sa consultati cat puteti de repede un medic internist/diabetolog pentru ca sotul dvs sufera de diabet (cel putin asa se intelege din analiza).
In ceea ce privesc trigliceridele, sunt fantastic de mari, mult prea mari, va rog sa consultati medicul.

Cresterile patologice ale trigliceridelor peste nivelul de 100-200 mg/100 ml ser se intalnesc in unele hiperlipemii (hiperlipemie esentiala, ateroscleroza), hipotiroidie, sindrom nefrotic.

Posibile afectiuni: hiperlipoproteinemii primare (I-V), diabet zaharat, hipotiroidism, IMA, pancreatita acuta, alcoolism (acut sau cronic), Sindrom Nefrotic, boli hepatice, dieta bogata n lipide/glucide, guta, sarcina, Medicamente (sterorizi, estrogen, contraceptive orale, lipide administrate intravenos), glicogenoze.

Dupa cum puteti vedea, trigliceridele pot creste si din cauza unui diabet!!!

Va doresc numai bine si stati linistita, sotul dvs. se va face cu siguranta bine!
0
05-02-2009, ora 10:59
piciu
Nu este medic/terapeut
piciu
Multumesc mult pentru raspuns.Ieri a fost la medic diabetolog si ia dat regim alimentar asociat cu medicamente.Asteptam rezultate bune.
0
28-10-2009, ora 18:14
andyy
Nu este medic/terapeut
andyy
buna seara!, am vazut glicemia ca e destul de mare, vream sa va intreb ce tratament va dat si regim alimentar, mi-am facut analize si mi-a gasit prima data 255.iar acuma 200...astept o sugestie va rog frumoas.multumesc.
0
29-10-2009, ora 15:39
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Andyy,

Gymnema sylvestre este singura plantă capabilă să vindece diabetul zaharat de tip I şi de tip II prin refacerea celulelor pancreatice secretoare de insulină, însă se recomandă administrarea cu prudenţă, pentru că utilizarea concomitentă cu anti-diabetice orale sau insulină injectabilă poate scădea excesiv glicemia, de aceea se recomandă monitorizarea atentă a glicemiei şi scăderea dozelor de anti-diabetice orale şi insulină. Consultă un terapeut pentru mai multe detalii!

----------*

Toate cele bune!

Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)

(*modificat de administrator)
0
03-02-2010, ora 21:11
marcicv
Nu este medic/terapeut
marcicv
Am fost diagnosticat cu diabet zaharat, glicemia nu mai mare de 117 tin regim alimentar, pastile Meguan dar nu le iau tot timpul. E o problema mare?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: