Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

glaucom fara tensiune intraoculara

02-02-2010, ora 13:14
am fost diagnosticata cu glaucom (cf tomografie) dar nu am tensiune intraoculara. mi s-a prescris tratament cu picaturi care scad tensiunea intraoculara. am avut keratita herpetica si am sindromul ochiului uscat , de atunci.
ce tratament trebuie sa urmez, de fapt? ce parere aveti de laptisorul de matca liofilizat ca tratament? unde o gasesc pe doamna dr. Baltatescu?
Multumesc!
2 comentarii
18-02-2010, ora 21:39
Autor: elina | Dr. Alina Maria Bălţăţeanu - Oftalmologie, Bucuresti
Buna seara! Care este medicamentul prescris? Pentru a alege o terapie antiglaucomatoasa corecta, trebuie facut un examen oftalmologic , investigatii si , de asemenea , tratamentul trebuie monitorizat.Eu prescriu laptisor de matca la pacientii care au avut keratita pentru a creste imunitatea; daca aveti sindrom de ochi uscat, ar fi bine sa folositi in cursul zilei , la nevoie, lacrimi , eu prefer lacrimile pe baza de acid hialuronic( Visustrin, Lubristil, etc), in amandoi ochii-1 picatura la nevoie; numai bine
19-02-2010, ora 13:14
Va multumesc pentru raspuns
am facut investigatii si , raportat la o cornee subtire, diagnosticul este glaucom cu unghi deschis si nu glaucom fara tensiune intraoculara;
admir doctorii care prescriu tratamente naturiste in paralel cu cele alopate si deoarece am avut si eu keratita, probabil ca laptisorul de matca mi-ar fi de folos.
am reinceput sa imi pun si lacrimi artificiale in ochi.
cu stima,
Mihaela
Adaugă un comentariu / răspuns


Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK