Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

glanda timus

08-10-2008, ora 00:00
Autor: aoxana
Am 28 de ani. in urma tomografiei spiralate mi s-a depistat glanda timus marita care dupa unele explicatii ale medicilor la virsta mea ea nu trebuie sa fie. Mi s-a propus operatie de inlaturare sau sa stau pina cind voi avea semne de miastenie, pana cind eu nu le am. Unii medici imi spun ca acesta este o forma de cancer. este oare adevarat? Cum e mai bine sa procedez?
1 comentarii
08-10-2008, ora 00:00
Categoric, este necesara parerea altor medici specialisti care activeaza in centrele universitare Bucuresti,Cluj , Iasi parere legata de oportunitatea extirparii glandei timus in coditiile unui pericol real de declansare a miasteniei,o boala neurologica grava..Pentru informarea ta citeste despre miastenie pe site-ul www.sfatulmedicului.ro in Dictionarul medical -Termeni medicali. acolo poti cauta si articole medicale legate de miastenie si timus.Procedezi dupa principiul: "solutia terapeutica cea mai frecvent recomandata"!!, care presupune sa consulti cat mai multi specialisti cu experienta si cat mai repede cu putinta pana nu se declansaza miastenia !! S-auzim de bine !!
Adaugă un comentariu / răspuns


06-04-2014, ora 14:30
Cardioclinic
Sunteti mai agitat, transpirati abundent, nu puteti dormi noaptea si va bate inima foarte repede si nergulat ? Sunteti mereu obosit, ametit si v-ati ingrasat inexplicabil in ultima vreme ? Probleme cu tiroida, tulburari hormonale ? Aflati aici ce trebuie sa faceti ..  Consulta un medic primar cu experienta. O echipa de medici primari cu peste 15 ani de experienta in DIABET NUTRITIE, ENDOCRINOLOGIE, ECOGRAFIE, CARDIOLOGIE si NEUROLOGIE este aici pentru a va ajuta !