glanda, tiroidita cronica autuimuna

24-12-2011
georgiana_dobre87
Nu este medic/terapeut
georgiana_dobre87
Buna ziua am fost diagnosticata cu aceasta boala in urma cu un an, medicul endocrinolog mi-a dat eutyrox 25, dar nu mam simtit bine, si am mersla alt medic, pentru-ca au aparut alte complicatii, si, palpitati, tremur in tot corpul, in urma unor analize am aflat ca am o lipsa de potasiu si magneziu, de aceia medicul respectiv nu mi-a mai dat euty...si mia prescris altceva, egilok, panangin, stresclin, sezin ace, in mare parte ma simt bine dar in fiecare zi ma trezesc cu un tremur incontroabil, si nu stiu de ce?, si am si zile in care ma simt rau cu dureri de cap si ameteli de aceia sunt nevoita sa stau in pat, va rog din tot sufletul sami spuneti ce se intampla, multumesc din suflet pentru timpul acordat.
4 comentarii
0
24-12-2011, ora 13:57
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Presupun ca tiroida autoimuna s-a stabilit in urma uneor analize de sange. Nu inseamna ca daca ai lipsa de magneziu, potasiu etc, pentru care iei medicatie problemele tiroidei nu mai exista. Mai fa-ti o data analizele pentru tiroida si daca tot asa ies trebuie sa faci tratament, nu e de jucat. Poti merge la alt endocrinolog.
Sanatate!
0
24-12-2011, ora 23:00
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Daca ai dureri de cap si ameteli, vezi sa nu fie si o sinuzita.
Poti face un exudat nazal cu antibiograma.
De la o infectie bacteriana poti avea tremuraturi, mai ales daca infectia se suprapune peste afectiunile deja existente.
Poate fi si o infectie dentara. Cauta la ceva lucrari mai vechi sau la masele fara nerv.
Poti face un control stomatologic.
Ai cumva lipsa de fier? Asta ar putea indica o infectie vaginala. Unele bacterii consuma fierul din organism si asa apare anemia prin deficit de fier. De aici pot fi si ametelile.
Pot fi mai multe probleme deodata.
Ca sa vezi daca ai ceva vaginal, ar fi bine sa faci o analiza de - secretie vaginala cu antibiograma, unde iti va scrie si la ce antibiotice este sensibila bacteria gasita, sa stii exact cu ce sa te tratezi.
Nu te speli in vagin si nu ai contact sexual cu 72 de ore inainte de analiza, ca sa nu iasa rezultatul fals negativ.
Deasemenea, trebuie sa treaca cel putin 10 zile de la ultimul antibiotic luat, in caz ca ai luat, tot ca sa nu iasa rezultatul fals negativ.
0
25-12-2011, ora 09:54
georgiana_dobre87
Nu este medic/terapeut
georgiana_dobre87
BUNA MA BUCUR FOARTE MULT CA IMI DATI SFATURI O SA TIN CONT DE ELE, SI DUPASARBATORI O SA MER SA REPET ANALIZELE ENDOC.SI ALTE ANALIZE, VA MULTUMESC DIN SUFLET, SARBATORI FERICITE.. si am uitat sa specific ca am facut papanicolau si mia iesit foarte bine.
0
29-12-2011, ora 15:36
georgiana_dobre87
Nu este medic/terapeut
georgiana_dobre87
As dori sa sami spuneti daca tratamentul pe care il iau este ceia ce imi trebuie, pentr_ca inainte luam euty25 iar acum altceva, este bine sau nu?ROmedic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Analize pentru tiroidă – indicații, explicații și diagnostic de laborator
  • Insuficiența tiroidiană
  • Viața pacienților cu afecțiuni tiroidiene este afectată chiar și după stabilirea unui tratament
  •