amigdalele marite, ganglionii submandibulari durerosi si mariti

17-09-2007
getti
Nu este medic/terapeut
getti
Am amigdalele marite, ganglionii submandibulari durerosi si mariti, iar glandele de sub limba ma dor si, uneori, ma ustura.Nimeni nu ma lamureste ce se intampla cu mine.Am 50 de ani.Nu am stafilococ, candida sau streptococ.
3 comentarii
0
01-10-2007, ora 00:00
brad
Identitate neconfirmată
brad
Ce investigatii ati facut pina acum si ce altceva va mai supara?Gura este uscata in sensul ca aveti mai putina saliva?Aceiasi uscaciune o aveti si la ochi?Dar dureri articulare aveti?Scrieti-mi
0
18-10-2007, ora 00:00
getti
Nu este medic/terapeut
getti
Va multumesc ca doriti sa ma ajutati.
Chiar ieri am fost la un renumit profesor, la Coltea, care m-a consultat, m-a ascultat pret de cateva minute si apoi m-a luat efectiv la misto. Scuzati expresia. Ca nu am nimic, ca nu vreau sa-mi accept varsta etc., etc., fel de fel de ironii. Asta in timp ce mustruluia o biata tanara asistenta! Mi-a facut o impresie deplorabila. Am incercat sa-i spun ca nu sunt ipohondra, ca ma simt cu adevarat rau, ca ma doare si ma ustura gatul, in sfarsit, tot ce simt. Mi-a recomandat totusi un ex pt reflux. Si am reflux de ceva vreme. Poate asta sa fie cauza suferintelor mele? Poate efortul vocal continuu?(sunt cadru didactic)
D.le brad, nu ma dor articulatiile decat f rar, nu s-a diminuat cantitatea de saliva. Am deviatie de sept si probleme cu stomacul: arsuri, eructatii, balonari si reflux. Multumesc. Astept raspunsul dv. Cu respect, G.S.
0
19-10-2007, ora 00:00
brad
Identitate neconfirmată
brad
Poate fi vorda si despre reflux pt ca ceea ce descrieti dvs e inalt sugestiv pt refluxul gastro-esofagian.TOTUSI, ganglionii nu se maresc in reflux si nici glandele sublinguale.Faceti trat pt reflux si scrieti-mi cum va mai e.Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: