giardia la fetita de 1 an si 3 luni

15-03-2012
ianus ana maria
Nu este medic/terapeut
ianus ana maria
buna ziua am si eu o fetita de 1 an si 3 luni si i-am facut analezele si mi-a iesit k ar avea "giardia rari chisti"...stie cine de la ce se fac ??va multumesc
5 comentarii
0
17-03-2012, ora 14:50
dariaalexandra
Nu este medic/terapeut
dariaalexandra
Problema cu giardia este ca se poate lua f.usor, dar tratamentul medicamentos se face cu medicamente care pot afecta ficatul, rinichiul si in general dupa ce te chinui cu el apare giardia din nou pt. ca asa cum spuneam se ia f.usor(apa, de pe paine, din parc, jucarii de pe jos, s.a.m.d.);multi parinti fac o adevarata obsesie si unii medici de lab., neprofesional, o intretin.se ia giardia in seama atunci cand se manifesta evident semne de avitaminoza, lipsa de calciu, de fier, adica: nervozitate, paloare cu cearcane mari la ochi, scrasnet de dinti in somn si nu mai spun alte semne pt. ca nu sunt specifice si va pot influenta nejustificat.
mancarimile la nas, la fundulet, se intalnesc frecvent in parazitoze, cum este de ex. oxiuroza, destul de frecventa la copii;este de retinut, mai ales cand seara copilul se scarpina la fundulet, insistent.
0
20-05-2012, ora 17:04
dragalasa85
Nu este medic/terapeut
dragalasa85
buna ziua...am si eu un baietel de 3 ani si la analize ia iesit chisti giardia intestinalis, medicul de familie ia dat zentel pt 5 zile si liv52 de cand am inceput tratamentul are scaune foarte proaste iese apa e normal ???isi va reveni dupa ce termin tratamentul..
0
02-06-2012, ora 17:28
carmenmachidon
Nu este medic/terapeut
carmenmachidon
Buna ziua,
Sunt mama unei fetite de 3 ani si 4 luni care se lupta cu giardia. I-am administrat prima doza de Nikvorm acum 4 zile, insa nu observ nicio ameliorare, ba dimpotriva. Burtica o doare in continuare, nu are deloc pofta de mancare, dupa doua linguri de mancare are stare de greata, inca o mananca nasucul, adica toate simptomele de dinainte de Nikvorm. Mentionez ca i-am administrat siropelul exact ca in prospect: 10 ml dimineata si 10 ml seara, dupa masa. In paralel ii dau si ulei de dovleac presat la rece si seminte crude de dovleac, iar noi, cei din familie, urmam si noi tratament in paralel cu ea, iar igiena este strict respectata. As dori sa stiu daca e normal sa prezinte inca simptomele dupa prima doza si daca acestea dispar dupa ce i-o administrez pe a doua, peste 3 zile. Sunt ingrijorata deoarece asteptam sa observ o schimbare in bine, insa aceasta nu a avut loc. Va multumesc!
0
27-01-2013, ora 17:32
adinabojin
Nu este medic/terapeut
adinabojin
Buna ziua !
Si eu am o fetita care a fost diagnosticata cu giardia ; i-am facut tratament dupa ce am avut rezultatele analizelor, nici o sansa de vindecare, ma chinui cu ea de mai bine de un an.Cu ceva timp in urma am aflat de o clinica particulara care face biorezonanta, dupa ce m-am informat bine in ce consta, n-am mai stat pe ganduri si am facut programare pt cea mica, am reusit sa ajungem si mentionez ca, consultatia in sine mi s-a parut mai mult decat ok, a costat doar 80 lei si am putut afla nu numai cat de mult s-a extins giargia in organism dar mai mult de atat am vazut si alte carente pe care le avea tot din cauza acestui parazit, pentru ca, tin ff mult sa mentionez, degeaba luam tratamente peste tratamente, vitamine peste vitamine pentru ca acest parazit nu le dadea voie sa se fixeze in organism. Asadar, va recomand cu draga inima sa faceti o sedinta de biorezonanta !!! Dupa ce i-a scanat tot corpul micutei, ni s-a prescris tratament medicamentos pe baza de plante, nimic toxic care sa atace ficatul copilului ; pot sa spun ca se vad deja diferente, mananca mai bine, doarme mult mai bine fara sa mai aiba somnul agitat si avem doar 5 zile de cand luam tratamentul. Este ff adevarat ca o sedinta de biorezonanta nu costa ff mult, dar tratamentul poate varia de la 150-800 lei. In cazul nostru, tratamentul a fost 540 lei, mentionez ca era destul de grava situatia in sensul ca se formasera deja chisturi de giardia. Asadar recomand si multumesc din suflet, cu mare incredere www.vclinicplant.ro !!!
0
21-04-2013, ora 12:00
Nadia30
Nu este medic/terapeut
Nadia30
Buna ziua.Spuneti-mi va rog giardia se molipseste de la copil la copil daca ei se joaca impreuna?Multumesc :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Infecția cu Giardia - tratament la adult și copii
  •