giardia

11-01-2007
geaninuta
Nu este medic/terapeut
geaninuta
cum se poate scapa de giardia am facut tratement cu tinidazol impreuna cu intreaga familie apoi cu zentel, dar fara nici un rezultat va rog ajutatima, cu ce se mai poate scapa??? e cineva care a scapat? cum? ar trebui sa incerc tratamente naturiste?
2 comentarii
0
04-03-2007, ora 00:00
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
E posibil sa va reinfestati cu Giardia din apa de la robinet - montati filtre de carbon la robinet, consumati apa minerala, de asemenea igiena atenta a mainilor. La adult, daca nu sunt simptome, nu se trateaza - 87% avem chisti de Giardia in intestin. Pentru tratament, daca Zentel 400 mg pe zi, 5 zile consecutiv nu a dat rezultate, se mai poate incerca Tiberal (Ornidazol), iar profilactic, picaturi de Giardinocid. Insa numai daca prezentati tulburari digestive sau aveti copii mici in casa.
0
01-11-2021, ora 08:11
Adinaalex
Nu este medic/terapeut
Adinaalex
Bună ziua d-na Geninuta! Ce ați mai făcut în legătură cu giardia, avem și noi probleme grave de tot nu reușim sa scăpăm de ea.. Am găsit acest forum și am văzut persoane aflate în situația noastră și am zis sa întreb, ca numai știu ce sa facem am slăbit enorm.. Ne simțim f rău. Am luat tratamente și alopate și naturiste și nu reușim. Va sunt recunoscătoare daca puteți să-mi răspundeți!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.