gentamicina si cefortul injectabile reduc eficienta anticonceptionalelor?

20-07-2012
valentinamav
Nu este medic/terapeut
valentinamav
as vrea sa stiu si eu daca ma poate ajuta cineva pentru ca am intrat in panica..iau anticonceptionale yasmin de mai bine de 6 luni si luna aceasta am racit foarte rau in gat si a trebuit sa fac gentamicina si cefort injectabil cate 5 zile pentru fiecare pe langa acestea am mai luat si 2 zile augmentin. Anticonceptionalele le-am luat normal insa nu l-am mai lasat pe prietenul meu sa ejaculele in mine.Azi de obicei in a patra zi de pauza dintre blistere trebuia sa imi vina dar se pare ca se lasa asteptat. Ce sa fac sa incep sa ma panichez???? Este posibil ca pastilele sa nu ma fi protejat deloc si sa fiu insarcinata?Va rog ajutati-ma!!!
1 comentarii
0
20-07-2012, ora 23:51
raluca88
Nu este medic/terapeut
raluca88
tot ce ai luat tu taie efectul anticonceptionalelor. ai nevoie de proetctie suplimentara in timpul tratamenmtulu su dupa finalizarea acestuia inca 7 zile. mai e i chestia ca aceste antibiotice influenteaza si ciclul menstrual de aia s ar putea s aintarziei un lpik. daca nu esti insarcinata, e de la antibiotice, acestea dereglare. data viitoare foloseste prezervativ, ca nu stii ce se poate intapla. exista un lichid pe care barbatul il elimina ianinte de ejacularea propriu zisa si care contine spermatozoizi. ai grija!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul