Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

gat intepenit cu dureri groaznice

30-11-2009, ora 17:45
Autor: dianaluiza
In urma cu 2 saptamani, in cursul unei zile absolut normale, am inceput sa simt o durere in partea dreapta a gatului, la ceafa. Am luat Ibalgin, m-am uns cu Diclofenac, a trecut.. Doar pentru o zi. Urmand o durere mult mai cumplita, pe partea stanga de data aceasta. Exact partea stanga a gatului, foarte aproape de umar, durerea coborand putin spre spate si pe mana. Am luat Ketonal, Mydocalm, Algocalmin (la indicatiile medicului de famile, care a spus ca poate fi de la o miscare brusca, pe care insa nu am facut-o, sau de la curent), insa fara folos. M-am uns in continuare cu Diclofenac, Ben Gay si nimic. Nu mai suport durerea. Cel mai greu este cand misc capul spre stanga sau cand incerc sa ma indrept. As vrea sa stiu, in primul rand, ce ar putea fi. Apoi, de ce nu trece dupa atatea zile si atatea pastile.
2 comentarii
30-11-2009, ora 13:14
Autor: Dr. Marius Uscatu | Dr. Marius Uscatu - Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Buna ziua!
Cu mare probabilitate este vorba despre o cervico-brahialgie, determinata de o compresiune radiculara (hernie de disc cervicala).
Pentru elucidarea situatiei este indicat sa consultati un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
29-08-2010, ora 17:45
Autor: paula44
in urma cu 2 saptamani m am trezit cu gatul intepenit si cu dureri foarte mari la cap incepeau de lla ceafa pana in crestetpe partea stanga,am fost la medic si am luat diclofenac retard ,dar am ramas cu dureri de cap ameteli usoare cand citescsi ma dor oasele de la baza craniului .am 29 de ani
Adaugă un comentariu / răspuns


05-01-2015, ora 12:15
Clinicco
Durerile articulare va afecteaza calitatea vietii? Intampinati greutati in indeplinirea activitatilor cotidiene din aceasta cauza?
Noi, echipa Clinicco Ortopedie, va putem ajuta! Specialistii nostri vin in sprijinul pacientilor oferind solutii terapeutice si indrumare, in cadrul programului de consultatii si nu numai.
30-01-2015, ora 16:25
NoDol
Dureri articulare, reumatice sau musculare?

Gama NO DOL constituie soluția adjuvantă eficientă împotriva durerilor de articulații, reumatice sau musculare, afecțiuni ale cartilajelor, durere și rigiditate determinate de osteoartrită.
Citește mai multe aici