ganglionii inghinali mariti

31-08-2009
baby_kid
Nu este medic/terapeut
baby_kid
Buna ziua. Am si eu o problema fac mult sport bodybuilding, alerg zilnic etc. Dupa un antrenament am observat o marire a ganglionilor inghinali am fost la medicul de familie intizial crezusem ca am hernie dar mi-a zis ca nu e o hernie ci doar o inflamare a ganglionilor. Acum o luna si putin mi-am facut analizele si leucocitele erau doar in jurul valorii de 6000.
De precizat ca nu sunt durerosi nu prezinta usturimi si doar la o plapare mai atenta se simt. Sunt prezenti numai in zona inghinala in celelate zone nu. Nu am dureri de cap, scaunul este ca de obicei, pofta de mancare am, nu am febra.
3 comentarii
0
31-08-2009, ora 16:21
dida.s
Nu este medic/terapeut
dida.s
Buna ziua.am si eu ceva probleme cu ganglionii.De cel putin 10 ani imi sunt inflamati unii ganglionii.au o dimensiune destul de mare si sunt foarte durerosi.am fost la medicul de familie dar mi-a spus ca nu este nimic ingrijorator...dar cu cat inaintez in varsta tot mai multi mi se inflameaza si raman asa...nu intzeleg ce ar putea fi!!!
0
31-08-2009, ora 16:42
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Ce aveti nu este de ignorat. Consultati un medic homeopat care va poate ajuta fara medicamente toxice si care cunoaste aceste simptome importante spre comparatie cu medicina.
0
18-03-2014, ora 18:51
mimivn
Nu este medic/terapeut
mimivn
legatura cu mine...am probleme cu fetita...16 ani...are ganglioniin regiunea anghinala...in ambele parti.si la nivel axial...sunt cam multi.mi s-a recomandat sa merg la hematologie.e posibil sa aiba leucemie?variata cea mai urata care mi s-a spus ca ar putea fi!!o dor picioarele...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ganglioni inghinali măriți - infecție, cancer sau altceva?
  •