ganglioni occipitali

13-10-2009
morona
Nu este medic/terapeut
morona
Buna ziua, am un copil de 6 luni, care a fost nascut prematur la 29 sapt. Acum vreo luna am constatat ca are un ganglion occipital in partea dreapta, in spatele gatului. Am fost cu el la medic si mi s-a spus ca e normal.
Acum, de cateva zile am constatat ca mai are doi ganglioni tot in zona occipitala, unul in stanga si unul in dreapta, dar ceva mai sus, chiar la baza craniului. Nu am am ajuns inca la medic, de aceea va rog sa-mi spuneti daca si acestia sunt normali si cati ganglioni e posibil sa-i mai apara in limite normale.
Va multumesc.
3 comentarii
0
13-10-2009, ora 13:18
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
De ce nu il credeti pe medic ?
0
13-10-2009, ora 13:37
morona
Nu este medic/terapeut
morona
Eu il cred pe medic.Intrebarea mea era daca sunt mai multi ganglioni occipitali care apar la bebelusi?.Pentru ca de data asta nu am ajuns inca la medic.Urmeaza sa merg zilele acestea.Dar as vrea sa ma linistesc un pic cu privire la acesti ganglioni.E adevarat ca bebelusul meu are doar o anemie care merge spre bine ( de la 7, 8 am ajuns la 10, 7 luna trecuta).Dar cand esti mama, si mai ales la primul copil, apare un soi de "paranoia", cred.
0
14-10-2009, ora 15:35
morona
Nu este medic/terapeut
morona
Imi poate da si mie cineva o informatie referitoare la acest subiect, va rog ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul