ganglioni limfatici

21-02-2007
annie
Nu este medic/terapeut
annie
mama mea avut 3 ganglioni.si-a scos 2 ca sa poata face biopsie dupa ei.la biopsie a iesit un proces inflamator cronic specific de tip TBC ganglionar dar care nu e contagios.in fiecare dim ia 13 pastile.au aparut deja cateva reactii adverse o doare stomacul si totusi manaca bine.ce ar putea face?
2 comentarii
0
21-02-2007, ora 00:00
Dr. Adina Mester
Identitate neconfirmată
Dr. Adina Mester
Tratamentul pentru tbc este foarte greu tolerat din cauza nr. mare de pastile si a reactiilor adverse, Cu toate acestea el trebuie urmat cu sfintenie.Pe masura ce se trece in alta etapa de tratament ele vor fi mai putine.In principiu aceste probleme trebuie suportate, dar mama d-voastra poate lua ceva pentru ameliorarea acestro dureri(omeprazol, lanzap, controloc etc 0 si sa manince bine.
1
21-02-2007, ora 00:00
Sorina_geo
Nu este medic/terapeut
Sorina_geo
salutare! am 15 ani si de aproape doi ani si jumatate am menstruatie.in ultimul timp (cam de un an) am dureri de sani cu precadere in zilele dinaintea menstruatiei. mentionez ca durerile persista si in celelalte zile insa nu sunt puternice. am senzatia ca mi se umfla sanii si observ niste vene verzi proeminente. am fost la doctor, mi-a dat un unguent cu progesteron si mi-a spus ca nu am nimic grav...ca s-ar pune problema de o mastoza chistica si ca am un tesut cam noduros. ce ar putea fi? multumesc anticipat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.