ganglioni inghinali, ganglioni la nivel axilar

18-03-2014
mimivn
Nu este medic/terapeut
mimivn
va rog mult.daca poti lua legatura cu mine...am probleme cu fetita...16 ani...are ganglioni in regiunea anghinala...in ambele parti.si la nivel axilar..sunt cam multi.mi s-a recomandat sa merg la hematologie.e posibil sa aiba leucemie?variata cea mai urata care mi s-a spus ca ar putea fi!!o dor picioarele...face temperatura...
6 comentarii
0
19-03-2014, ora 16:10
Dr. Stavar Angelica Nela
Gastroenterologie, Constanta
Dr. Stavar Angelica Nela
Buna ziua! Prezenta adenopatiilor la nivel axilar si inghinal la o persoana tanara nu inseamna obligatoriu o afectiune hematologica. Poate fi vorba de o patologie infectioasa.Mergeti la medicul de familie sa va recomande analize de sange apoi dupa rezultat sa va trimita la un medic de specialitate.
Multa sanatate!
0
19-03-2014, ora 16:44
mimivn
Nu este medic/terapeut
mimivn
Mii de multumiri!!Am fost foarte disperata de situatia in care se afla...O dor piciarele!!.Acum se afla in grija medicilor...Au inceput investigatiile..Va tin la curent cu ce are!!!Sanatate multa va doresc!!!Va multumesc din suflet pentu mesajul primit!!
0
20-03-2014, ora 19:36
mimivn
Nu este medic/terapeut
mimivn
In urma investigatiilor... au gasit o infectie urinara urata..este in tratament.
0
26-03-2014, ora 11:25
mimivn
Nu este medic/terapeut
mimivn
nu a fost nici infectie urinara...temperatura face.nu stiu ce sa mai zic...nu poate dormii sta toata noaptea treaza...pare a fi racita tare..a luat multe pastile si nici un rezultat...acum e in tratament cu zinat...am umblat din medic in medic...au constatat doar o inflamatie a gatulu...o inflamatie care nu pot sa o tamaduiesc...ganglionii acestia ma sperie !!
0
28-03-2014, ora 23:26
mimivn
Nu este medic/terapeut
mimivn
face temperatura de atatea zile e pe zinat..geme mereu..o dor toti muschii...la 16 ani e in starea aceasta si nici un medic nu-mi da ceva concret ca ar avea!!sunt disperata...maine o duc la urgenta iatasi...
0
07-02-2017, ora 19:43
piciuvw
Nu este medic/terapeut
piciuvw
Ce s-a mai intamplat cu fetita dumneavoastra?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
03-11-2023, ora 13:20
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Carbunele vieții
Carbon Elixir
Conține molecula C60 - Premiul Nobel. Superantioxidant este de 172 de ori mai puternic comparativ cu vitamina C, antiaging, protecția împotriva radicalilor liberi și radiațiilor 5G, booster imunitar, îmbunătățirea funcției creierului, accelerarea creșterii părului, îmbunătățirea performanțelor sportive, crește semnificativ rezistența generală a organismului.
Vezi detalii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ganglioni inghinali măriți - infecție, cancer sau altceva?
  •