ganglion

15-02-2012
lenuta24
Nu este medic/terapeut
lenuta24
buna ziua.de vreo12 zile mia iesit un ganglion langa ureche dreapta, am fost la o.r.l. totul este ok..dar ma trimis la un doctor stomatolog cu recomantarea ganglion submandibular (din prima zi cand am observat ganglionul am luat augmentin si amoxicilina..eu am otita bilaterala, dar acum este bine) la doctor mi sa spus ca posibil tumoare, dar sa mai fac un tratament natural ceaiuri si pastile de subt vreo 2 sapt. de 2 zile iau strepsis si dimineata se vede mai mic iar seara desa este mare (cam cat o boaba de fasole mai mare).nu ma doare de loc, dar trebuie sa plec la munca in stainatate peste 1 sapt.la sora mea, daca fac o radiografie la stomatologie se poate vedea ce este?puroi sau tumoare?va rog ajutati-ma cu un raspuns urgent, va multumesc.am uitat sa va spun ca am amigdalele un pic umflate, iar anul trecut mi-am facut ecograf la glandele salivare si parodite (trimisa de o.r.l.de un mic ganglion la urechea stanga ), ecografia a iesit bine.se poate de la frig?, am iesit afara dimineata cat era- 26 grade, iar a doua zi a aparut.
2 comentarii
0
15-02-2012, ora 16:55
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
Aveti nevoie de o radiografie si o consultatie la medicul stomatolog pt a putea elimina posibilele cauze de natura dentara.
Daca nu sint probleme dentare, atunci altundeva trebuie cautata cauza.
0
14-08-2013, ora 10:26
Kiko07
Nu este medic/terapeut
Kiko07
Buna ziua!Acum 2 luni am fost piscata de o albina.Mi-au aparut 2 ganglioni unul mic(cat un bob de mazare) in spatele urechii si unul mai mare laterocervical.Medicul de familie mi-a prescris Prednison, dar eu nu am dus tratamentul pana la capat.Am fost la 2 medici de la ORL.Unul mi-a dat o plasa de pastile (Aerius, Flamexin, Rivanol etc), celalat a spus ca veninul se va trage in timp si ca nu e nimic grav.Problema e ca nu se retrage si am observat ca noaptea au marimea initiala(asa cum i-am descoperit), iar pe parcursul zilei scade.Am o durere in gat si amigdala dreapta umflata.Ganglionii sunt si ei pe dreapta.De asemenea am un fel de gingivita(de mai multi ani) si in mai am avut o infectie la o masea.
Am facut analize de sange si exudat faringian si totul a iesit in limite normale.VSH 8 (era maxim 10), Fibrinogen 320(era intre 200 si 400) si ASLO 200.
Ce e de facut?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul