ganduri negre

05-08-2015
bebitza94
Nu este medic/terapeut
bebitza94
Buna ziua. Povestea mea incepe de la varsta de 17 ani atunci cand fiind intr-o vacanta la Cheia intorcandu-ma acasa am observat pe palma dreapta niste punctulite albe. Atunci am crezut ca sunt bonlav de leucemie, am facut analize acestea demonstrand contrariul. Peste 1 an de zile miau iesit niste hemoroizi ma simpteam balonat ma durea in partea stanga, atunci am banuit ca am cancer la colon, am facut colonoscopie aceasta demonstrand contrariul, acum vreo 2 luni de zile ma durea testiculul drept de asemenea si atunci am banuit ca este cancer testicular. Acum vreo 3 saptamani am facut temperatura, frisoane, voma, am intrat pe internet sa caut ce boli rezulta din aceste simptome. In timp ce cautam pe internet mi-a sarit in ochi limfomul si simptomele lui, de atunci am inceput sa am toate simptomele care le-am citit despre el (am gasit si niste ganglioni putin mariti). Am consultat mai multi medici care au spus ca elimina limfomul din cauze dar eu tot nu am incredere in ei si nici in analizele de sange care le-am facut acum ma gandesc ca singura solutie ar fi biopsia.
Dumneavoastra ce spuneti sufar de ipohondrie sau este posibil sa sufar de o boala grava ? Va multumesc ! Am facut si biopsia la un ganglion limfatic si acum nu am rabdare sa iasa rezultatul, am stari de greata de 1 luna jumate incontinuu, ma gandesc ca singura solutie ar fi sinuciderea.
5 comentarii
0
05-08-2015, ora 17:37
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ce medicament iei pt greata ?
0
05-08-2015, ora 17:37
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Vezi ca sunt si pastile din plante pentru greata.
0
05-08-2015, ora 18:08
bebitza94
Nu este medic/terapeut
bebitza94
metroproclamin parca asa se cheama
0
05-08-2015, ora 18:11
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Cu siguranta este ipohondrie ! Greata este o somatizare a anxietatii si depresiei, este un lucru cunoscut ! Mergi urgent la un consult psihiatric, cred ca ti s-a mai spus pana acuma !
0
05-08-2015, ora 23:04
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Incearca emetiral sau emetostop.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: