galme cu puroi in zona inghinala

04-06-2013
violetta_86
Nu este medic/terapeut
violetta_86
buna ziua
am nevoie de cateva sfaturi
in urma ca 3 -4 luni am capatat o pecingine de la pisica mea.Mi a iesit pe mana in 2 locuri un cerc, si se exfolia pielea in zona respectiva, citind pe net am aflat ca e pecingine.M am dat cu tot felul de creme : de galbenele, mibazon, clotrimazol, am luat si 2 saptamani terbinafine.Mi a trecut de pe maini dar mi a iesit in zona inghinala, in zona respectiva la fel mi-a cazut parul si aveam mancarimi.
Mancarimi mai am si acum, dar mi s-au format niste galme pe sub piele, sunt rosii-violet si imi curg puroi din ele cu sange.La inceput a fost doar una acum am vreo 10, care mai mari care au varful format si care mai mici.Sparg si se formeaza iar.
Am si o scurgere groasa branzoasa(doar cand incepe sa imi sparga bubele) si dupa ce ma spal bine imi curge putin sange. Acum nu stiu daca are legatura cu microbul capatat de la pisica sau am facut vreo infectie de la aparatul de ras(folosesc lama si m am cam taiat ultima data...apoi au inceput galmele sa apara)
Situatia financiara nu imi permite sa merg la un specialist, de asta am apelat la ajutorul unui specialist de pe acest site, ptr ca deja incepe sa ma sperie, scurgerile de sange si cele albicioase, plus k observ ca se tot inmultumesc.
Daca imi poate cineva recomanda un tratament..macar pana ajung la un doctor...pentru ca nu stiu la cine sa apelez.
Va multumesc anticipat. SANATATE!
3 comentarii
0
04-06-2013, ora 13:01
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Nu sunt medic dar iti pot spune ca ceea ce ti se intampla nu e nicicum din cauza pisicii.
Stiu ca nu e raspunsul pe care il cauti dar e absolut necesar sa mergi la ginecologie ori dermato-venerologie.
0
04-06-2013, ora 15:13
violetta_86
Nu este medic/terapeut
violetta_86
o sa merg dar acum nu dispun de bani.consultatie plus reteta...de asta am apelat la un medic de pe acest site...multumesc
0
04-06-2013, ora 18:29
bia1
Nu este medic/terapeut
bia1
cand ai avut ultima data relatii sexuale? simptomele descrise de tine nu sunt in nici un caz de la pisica sau lama da ras...urmeaza sfatul dat de otilia.daca nu ai banuti mergi la medicul de familie si iti va da trimitere gratuita.nu mai sta asa ca se poate agrava si daca ai o viata sexuala activa mai transmiti si altora.sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.