furnicaturi si intepaturi pe piele

30-08-2007
iuca
Nu este medic/terapeut
iuca
Am fost la mare intr-o zona neamenajata unde nu era apa curenta. La putin timp dupa ce m-am intors am simtit furnicaturi si intepaturi in diverse locuri de pe piele, mai ales pe maine si picioare, dar si in tapla, pe fata. La suprafata pielii nu se vede nimic inca. Mi-e teama sa fi facut ceva din cauza conditiilor de igiena precare. Poate pare o prostie dar e posibil sa am vreun parazit sub piele? Simt de parca ar merge o musca pe mine, daca ating cu mana dispare imediat dar apare in alta parte. Daca stiti raspundeti-mi va rog ca sunt tare speriata. Va multumesc.
3 comentarii
1
30-08-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Aplica timp de 3 seri consecutiv, pe toata suprafata corpului, adica de la gat pana la talpi, Benzoat de benzil crema sau lotiune antiparazitara ( cu benzoat de benzil). In aceasta perioada nu faci baie si nu schimbi lenjeria de pat si de corp. A patra zi faci baie si schimbi lenjeria. Succes !
0
23-07-2023, ora 20:37
Memora
Nu este medic/terapeut
Memora
Buna ziua! Imi puteti scrie care a fost diagnosticul si ce tratament ati urmat, va rog! Am aceleasi simtome! Mulțumesc frumos!
0
28-07-2023, ora 20:12
Memora
Nu este medic/terapeut
Memora
Speram sa vedeti acest mesaj! De o luna de zile am aceleasi simptome si nu imi dau seama ce poata sa fie! Intepaturi pe tot corpul, macarimea scalpului si simt ca se misca ceva pe fata mea!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.