furnicaturi fata maini si picioare

13-12-2009
viorica_
Nu este medic/terapeut
viorica_
Bună,
am o senzaţie de furnicături la nivelul feţei(gură ), la mâini, picioare şi între omoplaţi.Acum trei ani mi-a amorţit efectiv partea stângă a feţei, iar în urma unui tomograf am fost diagnosticată cu nevralgie de trigemen pe care am tratat-o la vremea aceea, dar medicul mi-a spus să ma păzesc de curenti reci şi de frig.menţionez că nevralgia am făcut-o din cauza aerului condiţionat.Care ar putea fi cauza acestor furnicături ? Vă mulţumesc!
8 comentarii
0
15-12-2009, ora 10:50
dr.emanuel
Nu este medic/terapeut
dr.emanuel
pana una-alta ia 10 zile Magne B6 cate 2 pe zi, si Neuromultivit cate 3 pe zi
daca persista consulta un medic homeopat sau/si un neurolog
sanatate!
0
18-12-2009, ora 09:26
viorica_
Nu este medic/terapeut
viorica_
multumesc mult pt.raspuns.Deja am fost la medicul neurolog si mi-a recomandat magnerot 3/zi si tanakan si vad oarecare imbunatatiri, dar este o perioada f.solicitanta si cred ca de asta sunt obosita si stresata.
Sarbatori fericite!
0
18-12-2009, ora 15:35
dr.emanuel
Nu este medic/terapeut
dr.emanuel
este perfect! ma bucur mult sa aud ca esti mai bine. si stii care-i culmea, ca si eu tot magnerot dau de cele mai multe ori! uite-te in prospect si vei vedea ca poti lua pana la de 3x2cpr pe zi.
sarbatori fericite si tie!
0
21-12-2009, ora 18:22
viorica_
Nu este medic/terapeut
viorica_
BUNA SEARA,
STIU DESPERE MAGNEROT CA SE POT LUA MAI MULTE PE ZI, DAR PARCĂ IMI ESTE FRICA DE O CREŞTERE A MAGNEZIULUI.
AM VĂZUT SPECIALITATEA DV. ŞI AŞ DORI SĂ VĂ ÎNTREB DACĂ UNELE STĂRI DE AMEŢEALĂ SE POT DATORA ŞI AFECŢIUNILOR COLOANEI(SPONDILOZĂ CERVICALĂ NEDEAGNOSTICATĂ DE UN SPECIALIST), DAR UNEORI ACUZ NIŞTE DURERI GROAZNICE PE LUNGIMEA COLOANEI.MENTIONEZ CA STAU FOARTE MULT PE SCAUN SI NU PREA FAC MIŞCARE. ÎMI CER SCUZE PT. DERANJ ŞI VĂ MULŢUMESC MULT PT. ATENŢIE.
0
25-12-2009, ora 21:27
Stelian1
Nu este medic/terapeut
Stelian1
Buna,
Nu stiu care este cauza aparitiei furnicaturilor la maini si picioare.In urma cu 3sapt. am fost la medicul neurolog spunandu-i ca am furnicaturi la maini, ceafa, si piciorul stang.Mi-a dat tratamuntul:
Trombex, Gabaran, Bilobil, Milgamma, Thiogama, pt DIABET iau Meguan si Sortis (dar nu inteleg de ce mai iau, pt ca valorile glicemiei sunt de 108).Iar pt inima iau tratament de 3luni Monopril si Concor (acestea mi-au fost prescrise pt ca aveam fluctuatii de tensiune dar acum tensiunea este normala.Despre Concor am citit in prospect :"Daca ai simdromul Raymon trebuie sa-l incetezi".Nu cred ca am acest sindrom.Dupa toate aceste medicamente a inceput de vreo 3zile sa ma furnice si piciorul drept.Am uitat sa va spun ca sunt diacnosticat cu SPONDILITA ANCHILOZANTA dar am urmat tratament si am fost la fizioterapie la domn prof. doct. Mehedinti.Nu stiu care este cauza furnicaturilor(intepaturilor) la maini si picioare cu toate ca iau atatea medicamente. SUNT DISPERAT!!Astept raspuns.
0
26-12-2009, ora 00:33
dr.emanuel
Nu este medic/terapeut
dr.emanuel
da Viorica si spondiloza poate da astfel de furnicaturi si cel mai bine ar fi sa faci si 10 zile de fizioterapie, care te-ar ajuta. cat despre tratamentul mai indelungat cu calciu sau/si magneziu cel mai bine este sa se faca sub controlul periodic al calcemiei si magneziemiei. dar un tratament de vreo 10 zile sa zicem, nu te pune in pericolul de a-ti creste magneziemia.
buna stelian, pe acest forum nu as risca diagnostice si tratamente decat pentru chestiuni mai simple. la tine fiind vorba si de diabet si tensiune si s.a. treaba este putin mai complexa si medicul curant trebuie sa stabileasca combinatia de medicamente necesara si utila.
ce pot sa spun este ca nu ai sindrom Raynaud, iar in functie de vechimea diabetului ar putea fi vorba de o polineuropatie diabetica. tratamentul pentru diabet si tensiune, chiar daca acum prezinti valori normale, se da in continuare pentru a mentine rezultatul obtinut. intre timp ai putea incerca si un tratament homeopat care ar putea in timp sa conduca la scaderea dozelor de medicamente sau poate chiar abandonarea unora dintre ele. dar asta o va stabili DOAR medicul respectiv. daca esti din bucuresti e bine caci acolo sunt multi medici homeopati buni.
0
26-12-2009, ora 19:19
Stelian1
Nu este medic/terapeut
Stelian1
Multumesc pt raspuns.
Acelasi diagnostic mi l-a pus si dr. neurolog, dar nu inteleg de ce furnicaturile se extind cu toate ca iau tratamentul prescris pentru acest diagnostic.Diabetul il am de un an jumate.Acest diagnostic mi s-a pus in urma analizei de glicemie fiind 180.Ma luat ca pacient si mi-a dat carnet de diabetic.Iar tensiunea o am 11-12-13.Pentru a-mi disparea aceste furnicaturi imi trebuie un alt tratament decat cel prescris??
0
26-12-2009, ora 23:14
dr.emanuel
Nu este medic/terapeut
dr.emanuel
buna stelian si sarbatori fericite!
eu as propune sa termini mai intai tratamentul abia inceput. pentru tensiune trebuie sa mergi la control la cardiolog pt. a reajusta dozele.
diabetul nu il ai demult dar el a fost numai DEPISTAT in urma cu un an, putand foarte bine sa fi evoluat silentios de mai mult timp. dar tine legatura cu neurologul. poate sunt si alte cauze, ca de exemplu substante toxice, o spondiloza etc.
intre timp dupa sarbatori cauta si homeopatul de care ti-am povestit
la buna vedere! tinem legatura
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: