frigiditate

13-05-2011
kamy26
Nu este medic/terapeut
kamy26
buna ziua, am 35 ani, am inceput viata sexuala cand aveam 17 ani, sunt cu acelasi partener de la inceput. El este f atent cu mine insa eu nu reusesc sa simt in timpul actului sexual nici o placere.Cu toate acestea am dorinta sexuala inaintea actului in sine, lubrefierea vaginala este chiar in exces. Mentionez ca acum vreo 8 ani am descoperit ca am 2 noduli hipofizari, care insa nu au modificat nici o analiza hormonala. Acum ma gandeam sa incerc si cu ceva afrodisiatice. Poate poate cineva sa-mi recomande un sexolog din zona Moldovei.
2 comentarii
0
14-05-2011, ora 12:53
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna ziua,

te citez:
"insa eu nu reusesc sa simt in timpul actului sexual nici o placere."

precizeaza DE CAND...
tot timpul ai fost asa?
sau de o perioada?

poate intra pe forum un medic si sa stie
CE sa-ti raspunda.

O zi frumoasa.
0
15-05-2011, ora 10:42
kamy26
Nu este medic/terapeut
kamy26
vin cu completari, si ii multumesc Luciei ca m-a facut atenta. Placerea sexuala nu a fost niciodata. Intre timp am incercat niste picaturi cu efect afrodisiac, care intradevar au crescut dorinta sexuala, insa in timpul actului propriu zis nu a fost nici o diferenta. Nu integ deloc de ce se intampla asta, nu am fost abuzata niciodata, nu am repulsie fata de sex, imi iubesc f mult sotul, am o familie fericita si totusi...probleme.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici