frigiditate

15-09-2011
anomin_2011
Nu este medic/terapeut
anomin_2011
Buna ziua, mi-am inceput viata sexuala de 2 ani de zile (am 22 de ani), niciodata nu am simtit placere, de multe ori simteam durere. Am ajuns la concluzia ca sunt frigida! Mi-a fost recomandat un tratament cu tinctura de branca ursului, credeti ca este bun? Are vreo reactie adversa?
Va multumesc anticipat.
2 comentarii
0
15-09-2011, ora 11:41
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Tinctura de Brânca Ursului nu are reacţii adverse cunoscute. Are o serie de acţiuni la nivel genital, prin urmare are o serie de indicaţii, dar nu şi frigiditatea, care este în mult mai mare măsură o problemă psihologică decât genitală. În cazul dv, fiind vorba de frigiditate primară, un tratament homeopatic de teren este opţiunea de primă alegere.
0
19-09-2011, ora 19:17
Psiholog Popa Anca
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Popa Anca
Un scurt istoric al experientelor tale sexuale ar putea fi de ajutor in a determina natura problemei tale. Unele femei au nevoie de un preludiu mai lung, altele nu se pot excita din cauza anumitor traume sau complexe. Partenerul de asemenea conteaza foarte mult pentru ca trebuie sa existe un anume nivel de atractie care sa produca un raspuns sexual. Te astept cu un raspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici